Esti aici
Acasa > Evenimente > Lovitura DE GRATIE in cazul Elodia! Au aparut POZELE. Totul SE SCHIMBA!

Lovitura DE GRATIE in cazul Elodia! Au aparut POZELE. Totul SE SCHIMBA!

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a lansat o serie de acuzatii fara precedent la adresa fostului ginere, Cristian Cioaca. Femeia il acuza pe fostul politist ca i-a abuzat nepotul si ca a vandut toate bunurile cu care s-a ales dupa disparitia avocatei.

Emilia Ghinescu sufera, inca, teribil dupa ce si-a pierdut fiica. Chiar daca Cristian Cioaca se afla dupa gratii, mama Elodiei nu-si poate gasi linistea, scrie cancan.ro. Mama avocatei disparuta fara urma in 2007 vrea ca fostul politist sa nu mai aiba niciun contact cu Patrick-Matei, copilul rezultat in urma relatiei dintre Elodia si Cristian Cioaca.

Mama Elodiei l-a acuzat dur pe fostul politist, caruia i-a imputat ca nepotul ei a fost abuzat de Cristian Cioaca si de familia acestuia. Fapt care l-ar fi marcat profund pe nepotul Emiliei Ghinescu.

“Au mai sustinut reclamantii ca minorul Cioaca Patrick Matei, nascut la data de 20.12.2004, este abuzat emotional, folosit de catre tatal sau Cioaca Cristian, de catre sora acestuia, s-au prezentat articole si fotografii in presa scrisa, respectiv ziarul Ring din datele de 2, 3, 4, 5.07.2013, cu minorul si tatal acestuia, s-a folosit numele sau, de asemenea si pe posturile de televiziune sora tatalui minorului, care l-a avut in plasament pe minor, a afirmat atat la data de 3.07.2013, cat si in data de 2.07.2013, ca pozele au fost date presei chiar de catre aceasta”, se arata in documentele ajunse pe masa magistratilor.

“In motivarea cererii se arata ca tatal minorului – numitul Cristian Cioaca, sora acestuia, precum si cumnatul sau, bunica paterna -, se afla in conflict de interese cu minorul, deoarece acestia au instrainat bunurile ce compun masa succesorala dupa defuncta Ghinescu Elodia, astfel: s-a instrainat autoturismul Peugeot 607, autoturism dobandit in timpul casatoriei cu Ghinescu Elodia; s-au incheiat contract de inchiriere si promisiunea de vanzare-cumparare, la data de 22.02.2008, autentificate sub nr.330 la Biroul notarului public Beschia G.D, ce au ca obiect imobilul dobandit in timpul casatoriei, insa prin sentinta civila nr.5795/7.05.2010 pronuntata de Judecatorie s-au anulat aceste acte.

Cioaca Cristian a dat o declaratie autentificata sub nr. 387 din 26.02.2008, la Biroul notarului public Beschia G.D, in calitate de promitent cumparator, ce are ca obiect imobilul, prin care Cioaca Cristian renunta la calitatea de promitent cumparator din antecontractul de vanzare-cumparare nr.11/26.09.2009, cu data ceruta la Cabinet avocat Ghinescu Elodia, in schimbul sumei de 10.000 euro, bani achitati de celalalt promitent cumparator, antecontract incheiat in timpul casatoriei cu Ghinescu Elodia”, se mai arata in documentele citate.

Lasă un răspuns

Top