Esti aici
Acasa > Curiozitati > Italia. „Imbecilitatea afișată pe rețelele sociale”: Un tânăr se filmează când scuipă fructele în supermarket: „Să infectăm!“ (VIDEO)

Italia. „Imbecilitatea afișată pe rețelele sociale”: Un tânăr se filmează când scuipă fructele în supermarket: „Să infectăm!“ (VIDEO)

Cât de departe merge prostia pe rețelele de socializare în plină pandemie de coronavirus? Până într-acolo încât un tânăr se filmează și postează pe Instagram atunci când merge la supermarket și scuipă fructele, îndemnând chiar: „Să infectăm!“.

Nici măcar starea de urgență din motive de săntate publică cauzată de pandemia de Coronavirus nu pare să oprească imbecilitatea unor persoane care adoră să apară pe rețelele de socializare cu fapte ticăloase. Pe platforma Instagram, un utilizator a publicat în story o filmare surprinsă în interiorul unui supermarket din zona Caserta, din Italia. 

În imagini se poate vedea cum autorul, după ce și-a dat masca de protecție la o parte, se apropie de fructele expuse pentru a le scuipa. Videoclipul este dominat de inscripția: „Să infectăm”. 

Consilierul regional al partidului Verzilor, Francesco Emilio Borrelli, jurnalist de profesie a fost printre primii care a vizionat filmarea anti-eroului: „Am trimis videoclipul autorităților pentru ca gesturile de acest fel să fie amendate și pedepsite sever. Este un inconștient și un criminal”, a descris Francesco Emilio Borrelli gestul tânărului.

„Imbecilitatea atinge limite până la care nu se gândise niciodată, utilizarea proastă a social media și mania de a dori să fie protagoniști ajută în această privință. Idiotul care face acest gest, pe care îl vedem în videoclip, scuipă fructele cu un zâmbet pe față, crede că este poate amuzant, în schimb este un inconștient și un criminal, într-un moment ca acesta, împrăștierea salivei și a fluidelor corporale este extrem de periculoasă, iar a o face voluntar este echivalent cu un atentat asupra vieții celorlalți. Am raportat videoclipul autorităților pentru ca acest individ să poată fi raportat și pedepsit sever”- a declarat consilierul regional al Verdelor Francesco Emilio Borrelli într-o emisiune radio moderată de Gianni Simioli.

Poliția din Italia transmite că a identificat și a arestat autorul videoclipului. Este vorba de un tânăr de 25 de ani din Caserta, care este acum anchetat pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor și nerespectarea prevederilor autorității în legătură cu Decretul „Cura Italia“.


Lasă un răspuns

Top