Esti aici
Acasa > Curiozitati > Ii va pune pe medici pe ganduri cand vor elibera retete pentru tratamentul diverselor boli! Amestec de doar 3 ingrediente te scăpa de sute de afecțiuni

Ii va pune pe medici pe ganduri cand vor elibera retete pentru tratamentul diverselor boli! Amestec de doar 3 ingrediente te scăpa de sute de afecțiuni

Această rețetă care combină mierea cu nucile și scorțișoară, îi va pune pe medici pe gânduri, în special când vor eliberă rețete pentru tratamentul diverselor boli apărute datorită deficiențelor sistemului imunitar și nu numai. În acest articol vreau să va prezint o rețetă, extrem de simplă și ușor de realizat, o rețetă care pe cât de simplă este, pe atât de eficientă va fi în ceea ce privește consolidarea sistemului imunitar și în tratamentul diverselor boli.

Rețetă are la bază 3 ingrediente simple – miere, nuci și scorțișoară Ingrediente necesare: – 100 de grame de miez de nucă – 300 de grame de miere – 2 lingurițe de scorțișoară Metodă de preparare: Zdrobiți foarte bine miezul de nucă și amestecați-l cu mierea și scorțișoară până când amestecul se omogenizează.

Tratament: Pentru imunitate: consumați 1 linguriță pe zi pe o perioadă cât mai lungă Pentru inflamațiile vezicii urinare: diluați 2 lingurițe din acest preparat la un pahar de apa călduță. Consumați câte un pahar pe zi timp de 7 zile Pentru prevenirea și tratamentul bolilor de inimă: o linguriță dimineață pe stomacul gol și una seară înainte de culcare (3-4 luni pe an) Pentru stimularea memoriei: consumați 3 lingurițe pe zi, dimineață, la prânz și seară (se recomanda în special în perioadă de examene) Pentru scăderea colesterolului: consumați 4-5 lingurițe pe zi, asciate cu adoptarea unei diete de tip vegetarian, și în maxim 1 luna, nivelul colesterolului va reveni la normal. Pentru tratamentul gastritei și ulcerului: consumați o linguriță dimineață pe stomacul gol pe o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Top