Esti aici
Acasa > Evenimente > Horoscop, sâmbătă, 5 mai 2018. Fecioarele au nevoie de confirmări pentru a merge mai departe în relațiile cu cei dragi

Horoscop, sâmbătă, 5 mai 2018. Fecioarele au nevoie de confirmări pentru a merge mai departe în relațiile cu cei dragi

Horoscop 5 mai 2018 – Berbec

Ies la lumină nemulțumiri pe care le credeai uitate, chiar dacă nu erau rezolvate. Nici acum nu cauți soluții, ci motive pentru a lansa reproșuri celor apropiați.

Horoscop 5 mai 2018 – Taur

ADVERTISING

Poate că ai destule motive să fii rezervat față de anumite planuri de viitor, dar nu ai de ce să devii pesimist sau, mai rău, negativist.

Horoscop 5 mai 2018 – Gemeni

Poți acumula tensiuni de care să încerci să te eliberezi când se apropie seara, stricând relații și provocând probleme. Asta, dacă nu te ocupi de altceva, mai constructiv.

Horoscop 5 mai 2018 – Rac

Te poți trezi luat pe sus de propriile emoții, pe care nu le mai poți controla acum, pentru că au devenit prea puternice. Ai nevoie urgent de metode de relaxare și de revigorare.

Horoscop 5 mai 2018 – Leu

Este important să îți ții firea, dar și să înțelegi că reacțiile dure nu duc la nimic bun. Poate că ai multe pe cap, dar știi că nu se rezolvă nimic așa.

Horoscop 5 mai 2018 – Fecioară

Ai nevoie de confirmări pentru a merge mai departe în relațiile cu cei dragi, dar modul în care le ceri ar putea provoca reacții care să te deruteze și mai mult.

Horoscop 5 mai 2018 – Balanță

Te poți simți copleșit de problemele din casă și din familie, până în punctul în care să vrei să le respingi pe toate, deși nu te lasă inima să faci acest lucru.

Horoscop 5 mai 2018 – Scorpion

Abia acum vezi cât de greu e fără punțile de comunicare pe care tot tu le-ai tăiat. Nu mai poți ajunge la cei din anturajul apropiat…

Horoscop 5 mai 2018 – Săgetător

E firesc să ai îndoieli, dar numai dacă acestea nu ajung să îți afecteze încrederea în calitățile pe care ți le cunoști foarte bine.

Horoscop 5 mai 2018 – Capricorn

Poate fi o zi dificilă, în special în cazul în care o vei petrece cu cei din familie. Va conta foarte mult orice fărâmă de bunăvoință pe care vei reuși să le-o arăți.

Horoscop 5 mai 2018 – Vărsător

Se petrec destule lucruri departe de ochii tăi, suficiente cât să știi că nu poți trage concluzii și nu poți fi sigur pe impresiile la care ții atât de mult.

Horoscop 5 mai 2018 – Pești

Oscilezi între a fi mai cald cu unii dintre apropiați și a le respinge propunerile, ca să te eliberezi de presiunea pe care o generează, cu sau fără intenție.

Lasă un răspuns

Top