Esti aici
Acasa > Evenimente > El este tanarul care s-a spanzurat intr-o padure, pe malul Prutului. Lilian urma sa fie ginere peste o saptamana (Video)

El este tanarul care s-a spanzurat intr-o padure, pe malul Prutului. Lilian urma sa fie ginere peste o saptamana (Video)

Lilian avea 30 de ani, doi copii şi o iubită cu care urma să-şi unească destinul săptămâna viitoare. Aseară, însă, tânărul a decis să-şi pună capăt zilelor. Tragedia a avut loc în pădurea din localitatea Bosia, judeţul Iași.

Descoperirea macabră a făcut-o un localnic, puţin după ora 19.00. Omul, care era cu vaca la păscut,în drum spre o poiană cu iarba mai multă a dat peste cadavrul tânărului.

Citeste si: Prima reacţie a Simonei Halep după caricatura jignitoare din Charlie Hebdo și huiduielile de pe Arena Naţională (Video)
Era dezbrăcat de la brâu în sus, şi, cu ajutorul unor fâșii din tricoul cu care era îmbrăcat, s-a atârnat de craca unui copac.

Speriat, săteanul a fugit repede în sat şi a sunat la 112. La faşa locului a ajuns un echipaj de la ambulanţă, însă medicii nu putet decât să constate decesul.

Lilian Grigoriu urma ca saptamana viitoare să se căsătorească cu cea care i-a fost alături în ultimii 6 ani şi care i-a dăruit doi băieţi, de 3, respectiv 5 ani.

Nimeni nu își poate explica ce l-a împins pe bărbat la gestul extrem. Cu o zi înaintea tragediei, Lilian a fost la primaria comunei Ungheni unde a depus actele pentru cununie, iar peste o lună urma sa faca si nunta.

Aseară, însă, a avut o discutie cu viitoarea lui sotie legata de cumpararea rochiei de mireasa si a costumului de ginerica. Pentru ca nu s-au inteles, barbatul s-a urcat in prima masina spre oras si s-a intors seara.

Fiind putin baut, dupa ce i-a spus adio concubinei, a plecat spre o destinatie necunoscuta.

Avea să fie găsit fără suflare de un consătean, într-o pădure de pe malul Prutului.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Lasă un răspuns

Top