Esti aici
Acasa > Evenimente > Horoscop Aprile 2018. Zodii care îşi schimbă viaţa radical în luna următoare

Horoscop Aprile 2018. Zodii care îşi schimbă viaţa radical în luna următoare

A patra luna din acest an se anunta una plina de schimbari.

BERBEC

În jurul sau în cursul zilei de 4 și 5, ar fi de dorit să nu intri în conflicte cu superiorii. În preajma sau în cursul zilei de 7 și 11, se prea poate primești un bonus sau o primă pentru rezultatele avute la serviciu în ultima perioadă.

Din 15 încolo, îți exprimi parcă mai ușor personalitatea și se vede că nu mai ai accese de nervozitate ca până acum. Acest lucru face bine interacțiunii cu ceilalți.

Financiar, s-ar putea să nu te mai descurci la fel de bine în cursul sau în jurul zilei de 17, dar dacă faci eforturi și încerci să reduce din cheltuieli într-o anumită măsură, lucrurile vor sta ceva mai bine.

Tot atunci, s-ar putea să-ți intre unele sume deloc de neglijat în buzunar, dar ar fi de dorit ca acest lucru să nu-ți afecteze planurile de economisire. Pune la ciorap pentru zile negre.

Începând cu data de 24, s-ar putea să devii mai sociabil/ă și comunicativ/ă, fapt pentru care ți-este mai ușor să te înțelegi cu ceilalți. Nu același lucru se poate spune însă despre ziua de 25 când se prea poate să intri în unele conflicte cu șefii sau cu o figură autoritară din familia ta.

Ziua de 26 poate veni cu un deznodământ al tensiunilor sau cu o exacerbare a lor. Caută să le aplanezi.

Taur

În cursul sau în jurul zilelor de 4 și 5, ar putea pluti în aer o teamă constantă că lucrurile nu sunt tocmai în ordine și că ceva rău s-ar putea întâmpla.

Nu-ți lăsa frustrările, neputințele și obsesiile să pună stăpânire pe tine și caută să te pui pe picioare. În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, s-ar putea să stai ceva mai bine cu moralul. Caută să cultivi această stare bună cât poți de mult.

Din 15 încolo, te-ai putea afla într-o dispoziție meditative și introspective pe care ar fi de dorit să o folosești cumva în beneficiul tău.

Nu-ți lăsa mintea să construiască scenarii rupte de realitate care îți răpesc liniștea, timpul și energia de care ai atâta nevoie. Între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri, clienți și colaboratori, se pot stârni unele conflicte în cursul sau în jurul lui 7.

Tot atunci însă, stai suficient de bine cu nervii încât să poți restabili pacea în raport cu cei dragi. Din 24 încolo, se pot arăta mai multe oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau de a-ți valorifica economiile.

Profită de acelea care într-adevăr merită. În cursul sau în jurul lui 25, nu stai prea bine cu moralul, semn că în preajma sau în cursul lui 26 ar trebui să iei atitudine cumva.
Publicitate

Gemeni

În cursul sau în jurul zilelor de 4 și 5, se prea poate să ai parte de unele probleme financiare generate de prieteni sau de unele proiecte de grup. Din această cauză, nu este un moment bun să investești în planuri de viitor insuficient gândite.

În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, este posibil să ai parte de tot felul de încercări, dar stai bine cu moralul și le vei face față cu brio.

Din 15 încolo, își recapătă momentum-ul unele proiecte de grup sau planuri de viitor, iar cu unii amii pari că te înțelegi mai bine.

În cursul sau în jurul zilei de 17, s-ar putea să ai parte de unele neplăceri pe plan medical sau pare că nu vorbești pe limba colegilor de muncă. Tot atunci însă, stai bine cu moralul și depășești orice fel de provocare cu brio. Dă dovadă de stăpânire de sine.

Din 24 încolo, șarmul și carisma ta se potențează vizibil. În jurul sau în cursul zilei de 25, ar fi de dorit să nu faci investiții prea mari în proiecte de grup, planuri de viitor și/sau prietenii care nu-ți oferă nicio garanție.

Altfel, se prea poate ca lucrurile să nu meargă deloc bine și să multe de pătimit de pe urma încrederii acordate unor lucruri sau oameni care nu meritau acest lucru.

Rac

În jurul sau în cursul zilelor de 4 și 5, se prea poate ca ori cariera ta sau cea a partenerului să se interpună între voi.

Nu lăsați acest aspect să genereze tensiuni între voi doi. În cursul sau în jurul zilelor de 7 și 11, ai putea avea sorți de izbândă dacă discuți cu cel drag despre planuri de viitor sau te întâlnești cu prietenii să puneți bazele unui proiect de grup. Veți ajunge departe astfel.

În cursul sau în preajma zilei de 17, se prea poate să te împarți cu dificultate între viața de cuplu și cea socială, dar dacă-ți organizezi timpul așa cum se cuvine, vei avea parte și de momente să te bucuri de cel drag, dar și de prieteni.

În cursul sau în jurul aceleiași zile, se anunță din nou șanse de a pune țara la cale cu persoana iubită ori cu aceia cu care crezi că poți desfășura un proiect.

Din 24 încolo, se prea poate să reapară în viața ta un/o fost/ă partener/ă sau să începi o relație departe de ochii curioșilor.

De dorit ar fi să nu permiți trecutului sau secretelor să intre în viața ta. În cursul sau în preajma zilei de 25, nu te certa cu partenerul de viață pe seama serviciului sau a altor chestiuni profesionale. În cursul sau în jurul lui 26, se anunță risc de certuri în cuplu.

Leu

În cursul sau în jurul zilelor de 4 și 5, se prea poate să primești unele sarcini de serviciu care vin la pachet cu așteptări nerealiste, termene-limită mult prea scurte sau care depășesc mult prea mult fișa postului tău.
Publicitate

În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, este posibil să te bucuri de mult randament profesional. Acest lucru se poate traduce prin înregistrarea unor progrese la serviciu.

Din 15 încolo, se prea poate să călătorești mai mult la distanțe apreciabile de casă, să ai mai mult de a face cu instituțiile statului, iar relațiile cu apropiații din străinătate sau rudele partenerului să se îmbunătățească vizibil.

Iată așadar cum apari schimbări pozitive în viața ta. În jurul sau în cursul zilei de 17, se poate să te împarți cu dificultate între persoana iubită și viața de carieră.

Dacă te axezi mai mult pe carieră în perioada aceea, se prea poate să ai parte de primele beneficii mai repede decât te-ai fi așteptat. Din 24 încolo, viața ta socială se animă considerabil, întâlnind oameni noi. În cursul sau în preajma zilei de 25, reapar provocările profesionale care, dacă nu reușești să le depășești, s-ar putea ca lucrurile să nu o ia în direcția bună la locul de muncă.

Fecioară

În cursul sau în preajma zilelor de 4 și 5, se poate să cedezi tendințelor de gelozie și posesivitate, deci caută să-ți regăsești încrederea în persoana iubită.

În cursul sau în jurul zilelor de 7 și 11, lucrurile par să revină la normal pe plan sentimental, mai ales dacă vă aflați într-o relație la distanță. Din 15 încolo, se răresc certurile dintre tine și partener, mai ales cele pe seama banilor.

Financiar, s-ar putea să nu o duci tocmai strălucit în cursul sau în preajma zilei de 17. Tot atunci însă, lucrurile merg bine între tine și partner, indiciu cum că situația financiară nu tocmai bună în care vă aflați perioada aceasta nu-și pune prea mult amprenta asupra relației tale cu cel drag.

Din 24 încolo, se îndulcește atmosfera dintre tine și superiori. Nu-i exclus să-ți cadă cu tronc vreunul.

În cursul sau în preajma zilei de 25, se prea poate să revină sentimental de neîncredere la adresa partenerului și să fii din nou pasibil/ă de ieșiri de gelozie și posesivitate.

În cursul sau în preajma zilei de 26, acestea s-ar putea să ajungă să corodeze la buna înțelegere dintre tine și cel drag, dar dacă nu lăsați această problemă să treneze, lucrurile se vor redresa în favoarea voastră rapid.

Balanţă
Publicitate

Viața domestică poate duce la unele conflicte între tine și persoana iubită în cursul sau în jurul zilelor de 4 și 5. În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, tot frumusețea acestui domeniu al vieții voastre vă va aduce mai aproape și vă va ajuta să vă sudați și mai puternic.

Din 15 încolo, comunici parcă mai eficient cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții și/sau colaboratorii.

Se întrevăd unele probleme de ordin financiar în cursul sau în preajma zilei de 17, dar tot atunci, părinții pot veni în ajutorul tău dacă nu reușești să te repui pe picioare singur/ă.

Din 24 încolo, se prea poate să călătorești mai mult la distanțe apreciabile de casă, să interacționezi mai mult cu instituțiile statului sau să te înțelegi mai bine cu rudele celui drag sau ai tăi de peste hotare.

În cursul sau în preajma datei de 25, se prea poate ca părinții să se bage mai mult decât ar trebui între tine și persoana iubită ori ca cel drag să se implice prea mult între tine și familia ta de origine.

În cursul sau în preajma zilei de 26, se prea poate ca atmosfera dintre tine și cel drag să nu fie una tocmai armonioasă și liniștită, dar nu va fi nevoie de prea multă muncă să o refaceți.

Scorpion

Din cauza unor defecțiuni la aparatura de la birou sau din alte motive, se prea poate ca relația ta cu colegii de muncă să aibă de suferit în cursul sau în preajma zilelor de 4 și 5.

În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, comunici parcă mai bine cu partenerul de afaceri și/sau de viață, fapt pentru care puteți ataca subiecte de discuție sensibile. Caută să te pui și în papucii lor uneori.

Din 15 încolo, vorbești parcă mai ușor cu colegii de muncă și vă înțelegeți ceva mai bine. De asemenea, se prea pare că o duci mai bine cu sănătatea, iar la serviciu ai mai mult spor.

În cursul sau în preajma zilei de 17, se prea poate să treci prin momente tensionate în raport cu partenerul de viață și/sau de afaceri, clienții sau colaboratorii, dar va fi bine totul dacă comunicați mai mult.

Din 24 încolo, relația ta cu partenerul de viață și/sau afaceri poate deveni mai apropiată decât până acum, ceea ce vă face să funcționați ca o echipă mai sudată decât oricând.

Dacă intervin iar probleme între tine și colegii de muncă, caută să aplanezi repede conflictele și să nu arunci și mai mult gaz pe foc. În cursul sau în preajma zilei de 26, aceste conflicte riscă să atingă apogeul.

Lasă un răspuns

Top