Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscop 14 iulie 2018. Bani, veste bună și un miracol al iubirii

Horoscop 14 iulie 2018. Bani, veste bună și un miracol al iubirii

Horoscop 14 iulie 2018. Astazi, mulți vor simți, în sfârșit, cât de frumos este sezonul de vară. Cel mai bun mod de odihnă de astăzi este o excursie. Du-te în sânul naturii și vei uita tot ce te tulbură.

Despre dragoste, sănătate și bani, numai de bine. Iubești pasional, iar bani vei avea dacă muncești să-i faci. Ziua începe și se încheie pe un trend pozitiv.

Citeste si: Horoscopul zilei de 13 iulie 2018. Momente romantice, contract bănos şi vacanţă surpriză

Horoscop 14 iulie 2018 Berbec
Sâmbăta aceasta va oferi Berbecului o oportunitate de a scăpa de stresul și toată nebunia acumulată în timpul săptămânii. Veți petrece timp în compania celor mai dragi oameni, iar această comunicare vă va aduce multe emoții plăcute. Totuși, această seară o dedicați numai pentru dumneavoastră. În ceea ce privește petrecerea timpului liber, vor exista sporturi, calculatorul și documentare, care vă oferă oferă o perspectivă mai largă în gândire. Se pare că sâmbătă reușiți să vă relaxați atât corpul cât și spiritul. Orice ceartă este interzisă. Plecați, nu intrați în polemici.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Berbec

Horoscop 14 iulie 2018 Taur
Taurul se va închide în sine. Încercând să scăpați de probleme, vă veți crea un zid mental confortabil, care vă va proteja de furtunile și grijile lumii exterioare. Problema este alta. În timp ce vă ascundeți în această coajă, problemele voastre nu vor fi eliminate. O parte din aceste probleme vor fi agravate datorită pasivității. De aceea este foarte important ca, după ce v-ați restaurat liniștea, să începeți să abordați în mod activ toate aceste dificultăți. Nu rămâneți izolată în această bulă mentală.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Taur

Horoscop 14 iulie 2018 Gemeni
Gemenii vor dori pacea și liniștea pe 14 iulie 2018. Trebuie să participi la un eveniment zgomotos și-l vei percepe ca o adevărată tortură. Revenind la casa ta confortabilă, poți să te relaxezi complet. Aici te apasă alte gânduri, care nu-ți dau pace de ceva vreme. Cum trebuie să-ți organizezi viața pentru a obține fericirea și de ce ești atât de diferită de ceilalți oameni. De la aceste gânduri vei fi distrasă de un apel telefonic, cu o altă invitație de vizită. Nu scapi de oameni și pace.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Gemeni

Horoscop 14 iulie 2018 Rac
Racul astăzi nu va sta acasă nici 5 minute. Ai planificat un program aglomerat de călătorii și întâlniri pe care le-ai tot amânat în timpul săptămânii. Unii dintre oamenii cu care veți intra în contact vă vor provoca nervi. Poate că acestea sunt rudele voastre enervante care încă nu pot înțelege că sunteți o persoană adultă, independentă, care are multe probleme și preocupări în afară de a le asculta poveștile lor monotone.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Rac

Horoscop 14 iulie 2018 Leu
Leul astăzi este petrece o zi nepermis de obositoare. Vă tulbură în primul rând pentru că va trebui să ascultați o persoană care vă însoțește în călătorie, timp de la multe ore. Această persoană va vorbi despre tot și nimic, dar vă uimește cu unicitatea viziunii sale asupra lumii. După ce-i spui la revedere, vei observa că ați început să priviți lumea din jur exact în același mod, prin prisma unor filozofii ciudate, legate de realitatea obiectivă. Investigați, poate aveți înclinații filosofice.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Leu

Horoscop 14 iulie 2018 Fecioară
Această zi nu va fi pentru Fecioară o zi liberă. Încercați să vă relaxați, dar din odihnă veți fi distrasă de un apel telefonic de la una dintre rudele voastre. După ce ați aflat că acest tânăr nemulțumit este din nou în necaz, vă grăbiți să îl salvați, uitând de planurile voastre personale. Sâmbăta va fi pierdută, dar cel mai rău dintre toate, ruda dvs. mai tânără nu va aprecia toate aceste eforturi și va face tot cum îl taie pe el capul. Nu vă pierdeți și duminica, totuși. N-aveți cum să salvați persoanele care nu vor să fie salvate.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Fecioară

Horoscop 14 iulie 2018 Balanţă
Balanța astăzi va refuza să accepte criticile jumătății sale. Va comenta că aspectul sau coafura ta nu-i convine și să faci ceva în privința asta. Aceste cuvinte trec ca glonțul pe la ureche și ar trebui să fii atent. Dacă continui să insiști întru-un aspect fizic neîngrijit, partenera va deveni, mai devreme sau mai târziu, dezinteresată. Mai rău, ea poate face imediat un pas în lateral, în brațele vreunu prieten de-al tău, care o pândește de ceva vreme, și tu știi asta.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Balanţă

Horoscop 14 iulie 2018 Scorpion
Scorpionii pe 14 iulie se vor concentra asupra afacerilor interne. Este posibil ca astăzi să începeți reparațiile care sunt amânate în mod constant. Cumpărând tot ce ai nevoie pentru reparații, vei fi uimit gândindu-te că aceste eforturi nu te împovărează și chiar îți place. Ideea este că veți învăța să percepeți această lucrare în mod diferit, numind-o o altă modalitate de a vă manifesta caracterul. Și proiectul dvs. de design interior va fi într-adevăr foarte bun, apreciat de toată lumea care vă vizitează casa.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Scorpion

Horoscop 14 iulie 2018 Săgetător
Sagetatorul astăzi se culcă târziu, e leneș și inactiv. Ești liber să petreci sâmbăta exact așa cum îți dorești. Dacă ești un fan al petrecerilor nebune, mergi oriunde te așteaptă muzică și distracție. Principalul lucru este că aceste zile îți dau un confort emoțional complet. Apropo, puteți elimina toți factorii iritanți, dacă învățați să le răspundeți prin ignorarea persistentă. Nu vă angajați în discuții cu oamenii despre care știți că sunt scandalagii.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Săgetător

Horoscop 14 iulie 2018 Capricorn
Capricornul pe 14 iulie 2018 va învăța să se abțină de la un obicei prost. Ori de câte ori apare tentația să reveniți la această dependență, vă veți aminti de jurământul pe care vi l-ați dat o zi înainte. Nimeni nu a spus că va fi ușor să vă controlați și să vă ghidați acțiunile în direcția corectă. Aceasta este cea mai critică zi, și dacă vă descurcați în mod adecvat cu ea, atunci lupta cu un obicei prost va merge mult mai ușor.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Capricorn

Horoscop 14 iulie 2018 Vărsător
Varsatorul va petrece sambata la domiciliul unui prieten bun. Veți veni la el cu bunăvoință, pentru a-l ajuta într-un proiect la domiciliu. Aceste eforturi nu vă vor obosi, deoarece reparațiile (sau alte lucrări) vor avea loc într-o atmosferă de glume, umor și distracție. La sfârșitul acestei zile, prietenul tău decide să organizeze o petrecere cu grătar și băutură, iar tu ești dispus să susții această idee. O încheiere plăcută a unei zile la fel de plăcute.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Vărsător

Horoscop 14 iulie 2018 Pești
Peștii astazi vor avea parte de aventura amoroasă a vieții lor. Mergând la un eveniment, veți întâlni o persoană care la prima vedere nu vă va inspira nimic. Totuși, atunci când privirile vi se intersectează, sufletul vă ia pur și simplu foc. E ceva inexplicabil și să nu vă coborâți ochii rușinată. Oferiți un zâmbet de încurajare, pentru că asemenea simțiri nu se întâlnesc prea des între oameni. Cel puțin, n-ați mai simțit asta până acum și o dorință uriașă vă cuprinde. Orice vine din inimă e corect.

Top