Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscop 13 iulie 2018. Cadou generos, tradare si o iubire de poveste

Horoscop 13 iulie 2018. Cadou generos, tradare si o iubire de poveste

Horoscop 13 iulie 2018. Această zi va fi dominată de romantism, iar comunicarea cu sexul opus va fi deosebit de semnificativă. O pasiune frenetică te cuprinde, iar regulile nu mai există pentru niciunul dintre voi. Periculos, dar foarte interesant.

Despre sănătate și bani, numai de bine. Se apropie weekend-ul, ai ceva bani puși deoparte pentru o mică escapadă, undeva. De sănătate trebuie să ai grijă, nu vrei să te apuce vreo răceală când ți-e lumea mai dragă.

Citeste si: Horoscop 12 iulie 2018. Dragoste pe viaţă, bani mulţi și o veste bună

Horoscop 13 iulie 2018 Berbec
Berbecul astăzi va refuza orice fel de efort. Vei lucra într-un ritm foarte leneș și nu te îngrijorează cum pasivitatea ta va afecta rezultatul muncii în echipă. Din fericire, între partenerii dvs. vor exista o mulțime de oameni energici și ei vor „elimina” această problemă. Seara, după ce te întorci acasă, te vei preface că ești foarte obosit. Acest lucru vă va elibera de necesitatea de a lucra în jurul casei. Veți termina ziua cu picioarele în sus și cu ochii în calculator.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Berbec

Horoscop 13 iulie Taur
Taurul pe 13 iulie este sfătuit să-și amintească amănunte despre viața celei de-a doua jumătăți. Va sugera că vine aniversarea, care are o mare importanță. Vă veți aminti despre această dată și de ce partenerul dvs. o tratează atât de respectuos. Reîmprospătați-vă memoria cu ce s-a întâmplat pe 13 iulie anul trecut. Sarcina finală este să alegeți darul potrivit și să vă prefaceți că ați fost pregătit de mult timp pentru această dată.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Taur

Horoscop 13 iulie Gemeni
Gemenilor azi nu li se recomandă să pretindă că în viața lor totul este dulce și neted. Astfel, nu vă înșelați pe voi înșivă sau pe alții. Ar trebui să realizați că alții vă pot sprijini în cuvinte și fapte. Tot ce ai nevoie, pentru a obține ajutor de la ei, este să fii cinstit. Invitați o persoană în care aveți încredere să discutați despre problemele dvs. și să le spuneți tot ce se întâmplă, fără niciun secret. Mare atenție la persoană. Nu e de dorit să invitați pe cineva care va începe să vă bârfească.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Gemeni

Horoscop 13 iulie Rac
Racul pe 13 iulie 2018 va trebui să încalce promisiunea dată unei anumite persoane. Nu veți putea să vă eliberați pentru a ajuta în afacerile sale personale. El nu se va simți jignit, dar nu veți mai putea să vă bazați pe ajutorul lui. Această vineri nu vă va aduce alte momente dificile. De îndată ce vă obligați să uitați ce sa întâmplat, va începe o odihnă plăcută pentru dvs. Cel mai probabil, veți petrece într-unul din cluburile din orașul dvs.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Rac

Horoscop 13 iulie Leu
Pentru Leu, astăzi va fi extrem de important să obțineți un răspuns de la alții. Toate ideile pe care încercați să le transmiteți vor fi apreciate. În rețelele sociale și pe numeroasele forumuri de pe internet, veți primi o grămadă de comentarii și mesaje dedicate doar pentru a discuta despre ideea dvs. Puteți găsi suporteri fără prea multe dificultăți. Doar că nu vă veți putea baza pe toți acești oameni, atunci când va fi momentul. Pe internet, toata lumea spune diferite lucruri, dar când vine vorba de fapte, mai puțin.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Leu

Horoscop 13 iulie 2018 Fecioară
Fecioara va simți o mare plăcere în această zi. Vineri veți petrece singur cu a doua jumătate a dvs., uitând despre tot ce v-a îngrijorat și deprimat. Acest moment romantic și luminos va rămâne întipărit în memoria dvs. Cel mai important pentru tine va fi răspunsul primit de la cel iubit. Cel mai probabil, tu și el hotărâți să vă legitimați relația de dragoste sau, dacă căsătoria ta este deja încheiată, gândește serios la expansiunea familiei.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Fecioară

Horoscop 13 iulie 2018 Balanţă
Balanței i se recomandă să dedice 13 iulie 2018 unor sarcini de rutină. În același timp, renunțați la lupta pentru succesul carierei, deoarece circumstanțele nu vă vor permite să obțineți un rezultat notabil în această luptă. În general, în timp ce șeful dvs. este în vacanță sau într-o călătorie lungă, nu trebuie să vă pierdeți timpul și energia într-o cursă de carieră. Aveți grijă de potențialul dvs. energetic. Veți avea nevoie de el după ce șeful revine la afaceri și poate evalua personal rezultatele muncii dvs.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Balanţă

Horoscop 13 iulie 2018 Scorpion
Această zi va aduce Scorpionului o serie de îngrijorări mici, cauzate de starea lor de sănătate nesatisfăcătoare. Poate că sunteți atât de obosit de muncă încât nu veți putea ascunde această oboseală chiar și cu un zâmbet radiant. Înainte se află întregul weekend, pe care îl puteți dedica odihnei pasive. Apropo, ar trebui să începeți chiar acum. Întorcându-vă de la serviciu, nu rămâneți blocați în treburile domestice. Horoscopul spune că trebuie neapărat să te odihnești.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Scorpion

Horoscop 13 iulie 2018 Săgetător
Sagetatorul astăzi este destinat să viziteze un eveniment cultural neobișnuit. După câteva ore dedicate operei expuse de maestrul creativ, nu înțelegeți pe deplin ce este punctul culminant al tuturor lucrurilor pe care le-ați văzut de fapt. Dar toată lumea se va bucura de această expoziție. Sunteți liberă să deveniți oaia neagră, care declară direct că toate acestea sunt niște prostii. Fie asta, fie poți să te dai cu mulțimea, glumind ironică despre cât de talentat este acest artist.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Săgetător

Horoscop 13 iulie 2018 Capricorn
Capricornii în această vineri se concentrează pentru petrecerea timpului liber. De îndată ce săptămâna de lucru ajunge la sfârșit, nu vă închideți în casa, în compania televiziunii și a internetului. Cele mai bune emoții le puteți obține numai după ce deveniți un participant activ al unor acțiuni zgomotoase. Poate că este vorba de un eveniment social sau de un eveniment sportiv. Aici sunteți destinat să vă familiarizați cu o mulțime de oameni foarte interesanți, printre care veți găsi cu siguranță un nou prieten.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Capricorn

Horoscop 13 iulie 2018 Vărsător
Varsatorii azi nu trebuie să își piarda firea intr-un dialog cu un tovaras absolut nesuferit. Veți pretinde că sunteți de acord cu părerea sa, și apoi faceți ceea ce credeți că este drept. Dacă este vorba de o chestiune materială, nu veți reuși să vă ascundeți acțiunile. De aceea este foarte important să nu arătați încă nimic altcuiva. Această vineri nu vă va aduce alte restricții sau interdicții și o veți petrece destul de confortabil.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Vărsător

Horoscop 13 iulie 2018 Pești
Pestiilor astazi nu le este recomandat sa inceapa o relatie de dragoste. Există riscul ca acesta să fie nefericită. Motivul este graba exagerată pe care o veți arăta, dorind să vă apropiați de noua dumneavoastră pasiune. Înainte de toate, ar trebui să înțelegeți bine ce fel de persoană este înaintea ta, ce virtuți și dezavantaje are. Poate că în caracterul acestei persoane va exista o trăsătură pe care nu o poți accepta. Învață despre această persoană acum, înainte ca pasiunea ta să ajungă la scări colosale.

Top