Fursecuri de ciocolată neagră, fără zahăr. Ușor, rapid și gustos. Rețeta pas cu pasCuriozitatiMirelNeinteresante by admin - aprilie 26, 2021aprilie 26, 20210 Fursecuri de ciocolată neagră fără zahăr se prepară ușor și din ingrediente simple. Biscuiții sunt parfumați și gustoși, perfecți pentru a fi serviți dimineața, înmuiați în lapte. Iată rețeta perfectă pe care trebuie să o urmați astfel încât să mulțumească toată familia.Fursecuri de ciocolată neagră, fără zahăr. Ușor, rapid și gustos. Rețeta pas cu pas. Ingrediente250 g de făină16 g praf de copt50 g de stevie2 oua120 g de ciocolată neagră80% g de untpraf de sareFursecuri de ciocolată neagră, fără zahăr. Ușor, rapid și gustos. Rețeta pas cu pas. PrepararePentru a pregăti aceste fursecuri, începeți prin a pune ciocolata și untul într-un castron și lăsați-i să se topească la cuptorul cu microunde sau la bain-marie. Nu uitați să tăiați untul și ciocolata neagră în bucăți mici înainte de pune a microunde. După ce s-au topit, lăsați-le un pic să se răcească.Într-un castron puneți făina cernută cu praful de copt, adăugați sarea și amestecați-le bine cu o lingură. Adăugați cele două ouă, unul și ciocolata topite, amestecând în continuare. La sfârșit se adaugă stevia. Continuați să amestecați compoziția până când aceasta devine omogenă.Rulează amestecul obținut pe o placă de patiserie și formează bile pe care le vei zdrobi puțin. O tavă se acoperă cu o hârtie de copt, iar pe ea se pun fursecurile.Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade. Fursecurile se coc timp de 15 minute. Scoteți-i din cuptor și lăsai-i să se răcească bine înainte de a le savura. După pregătire, puteți păstra fursecurile și câteva zile într-un recipient etanș. Poftă bună. Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Share on Pinterest Share Share on LinkedIn Share Share on Digg Share