Esti aici
Acasa > Curiozitati > Fursecuri de ciocolată neagră, fără zahăr. Ușor, rapid și gustos. Rețeta pas cu pas

Fursecuri de ciocolată neagră, fără zahăr. Ușor, rapid și gustos. Rețeta pas cu pas

Fursecuri de ciocolată neagră fără zahăr se prepară ușor și din ingrediente simple. Biscuiții sunt parfumați și gustoși, perfecți pentru a fi serviți dimineața, înmuiați în lapte. Iată rețeta perfectă pe care trebuie să o urmați astfel încât să mulțumească toată familia.

Fursecuri de ciocolată neagră, fără zahăr. Ușor, rapid și gustos. Rețeta pas cu pas. Ingrediente

250 g de făină

16 g praf de copt

50 g de stevie

2 oua

120 g de ciocolată neagră

80% g de unt

praf de sare

Fursecuri de ciocolată neagră, fără zahăr. Ușor, rapid și gustos. Rețeta pas cu pas. Preparare

Pentru a pregăti aceste fursecuri, începeți  prin a pune ciocolata și untul într-un castron și lăsați-i să se topească la cuptorul cu microunde sau la bain-marie. Nu uitați să tăiați untul și ciocolata neagră în bucăți mici înainte de pune a microunde.  După ce s-au topit, lăsați-le un pic să se răcească.

Într-un castron puneți făina cernută cu praful de copt, adăugați sarea și amestecați-le bine cu o lingură. Adăugați cele două ouă, unul și ciocolata topite, amestecând în continuare. La sfârșit se adaugă stevia. Continuați să amestecați compoziția până când aceasta devine omogenă.

Rulează amestecul obținut pe o placă de patiserie și formează bile pe care le vei zdrobi puțin. O tavă se acoperă cu o hârtie de copt, iar pe ea se pun fursecurile.

Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade. Fursecurile se coc timp de 15 minute. Scoteți-i din cuptor și lăsai-i să se răcească bine înainte de a le savura. După pregătire, puteți păstra fursecurile și câteva zile într-un recipient etanș. Poftă bună. 

Lasă un răspuns

Top