Esti aici
Acasa > Evenimente > Fotomodelul Oana Cojocaru a renuntat la job si la iubitul politician pentru a fi cu Iri1

Fotomodelul Oana Cojocaru a renuntat la job si la iubitul politician pentru a fi cu Iri1

Irinel Columbeanu (61 de ani) are o iubita noua, de care pare mai indragostit ca niciodata! Este vorba despre manechinul Oana Cojocaru (21 de ani). Intre cei doi este o diferenta de varsta de 40 de ani, dar bruneta spune ca nu ii pasa, pentru ca il iubeste pe omul de afaceri. La fel ca Monica Gabor, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, Oana s-a nascut si a crescut in judetul Bacau. Miliardarul a cunoscut-o la un festival de moda, unde el era spectator, iar ea a urcat pe podium sa inmaneze premii.

A fost momentul-cheie, in care Oana Cojocaru i-a atras atentia lui Irinel Columbeanu. Iar, in clipa de fata, au ajuns sa formeze cel mai nou cuplu din showbiz. A fost doar o chestiune de timp pana ce pustoaica de 21 de ani si omul de afaceri sa aiba o relatie, despre care sursele noastre ultra-documentate sustin ca a fost „intermediata” de o doamna blonda… Dar asupra identitatii acesteia si a „schemei” folosite ca s-o atraga pe Oana in spectaculoasa „combinatie” vom reveni!

Interesant este faptul ca, pentru a fi impreuna cu miliardarul, manechinul a facut anumite „sacrificii”.

Conform cancan.ro, Oana Cojocaru avea o relatie cu un tanar de varsta ei, membru in „aripa tanara” a unui partid liberal. Imediat ce a intrat intr-o legatura cu Irinel Columbeanu, bruneta in varsta de 21 de ani a rupt relatia cu cel care aspira la o cariera politica de succes. Mai mult, tanara a renuntat inclusiv la un job pentru a fi alaturi de cunoscutul afacerist, la Izvorani.

Bruneta lucra la o agentie consacrata, pe post de manechin. Relatia cu omul de afaceri ar fi facut-o, insa, sa renunte nu doar la job, ci si la prieteni. S-ar fi rupt total de persoanele cu care obisnuia sa iasa in oras si sa se distreze. Si-a abandonat, practic, anturajul in care isi petrecea timpul liber, mai spun sursele noastre. Oana Cojocaru nu a renuntat, totusi, la apartamentul din Bucuresti in care locuia, cu chirie, pana sa-l cunoasca pe Irinel Columbeanu.

Lasă un răspuns

Top