Esti aici
Acasa > Curiozitati > El Rumañol: „Dacă spuneai că ești român era o jignire în Spania“. Rapperul i-a dat pe spate jurații de la „Românii au talent“

El Rumañol: „Dacă spuneai că ești român era o jignire în Spania“. Rapperul i-a dat pe spate jurații de la „Românii au talent“

Rapperul român Maxi Nica, adică El Rumañol, de 33 de ani, a fost unul dintre concurenții din această seară din emisiunea-concurs „Românii au talent”. Melodia „radiografie“ despre România i-a impresionat pe cei 4 jurați.

Anul trecut, El Rumañol s-a remarcat la „Spains Got Talent”, emisiunea omologă din țara unde locuiește acum, ajungând până în semifinalele concursului cu o melodie despre ce înseamnă să „simți“ și să fii spaniol.

Vin din Spania, mica Românie. Până acum câțiva ani, dacă spunei că ești român era o jignire în Spania. (…) Odată ce pierzi România, începi să o iubești cum nu ai iubit-o în viața ta“, a mai spus El Rumanol pe scena de la românii au talent.

Unul dintre „copiii diasporei” a revenit în țară după mulți ani petrecuți în Spania, decis să transmită un puternic mesaj social din partea celor care au crescut în afara granițelor: „Destinul m-a scos afară din România, dar nimic n-a scos-o afară din inima mea”.

Versurile lui i-au emoționat pe jurați și l-au făcut pe Andi Moisescu să tragă o concluzie dură: „Am fost martorul uneia dintre cele mai bune radiografii din ultimii ani. El nu s-a suit pe scenă să cânte pentru succes, ci pentru că ceva îl durea și a vrut să spună ce îl doare“, a mai spus juratul despre melodia lui, „Mica Românie“.

El Rumañol a trecut mai departe cu 4 de DA de la jurați.

Lasă un răspuns

Top