Esti aici
Acasa > Curiozitati > El este şoferul fugar care a spulberat cinci maşini în Bucureşti. Are 39 de ani şi a mai fost condamnat pentru furt şi tâlhărie (Video)

El este şoferul fugar care a spulberat cinci maşini în Bucureşti. Are 39 de ani şi a mai fost condamnat pentru furt şi tâlhărie (Video)

Şoferul care ieri a spulberat cinci maşini pe o stradă din nordul Capitalei, în timp ce era urmărit de poliţie, este căutat în continuare de poliţişti. Bărbatul a fost identificat şi, potrivit Poliţiei, „continuate investigaţiile şi activităţile de găsire”.

Şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, a declarat, în această dimineaţă, că şoferul fugar este o persoană periculoasă şi a fost dat în consemn la frontieră.

Citeste si: Horoscop 15 iulie 2018. Iubire de vară, vacanţă și o daună în portofel

Ulterior, Poliţia a precizat că bărbatul acesta a fost identificat, fiind continuate investigaţiile şi activităţile de găsire.

Imaginile cu urmărirea periculoasă din Capitală

”Bărbatul căutat este în vârstă de 39 de ani, cu înălţimea de aproximativ 1,60 m, corpolent, cu ten închis la culoare, păr negru, ochi căprui, faţă ovală. Din datele existente până la acest moment, rezultă că bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat în trecut pentru tâlhărie şi furt calificat”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Astăzi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Mirela Drugă, a declarat că şoferul care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, lovind cinci autoturisme pe strada Alexandru Şerbănescu, după care a fugit, conducea o maşină înmatriculată în Bulgaria.

Un echipaj al Secţiei 2 Poliţie se deplasa la intervenţia unui caz, sesizat prin 112, moment în care au făcut semnal de oprire maşinii.

Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, motiv pentru care poliţiştii au plecat în urmărirea lui. Prin staţie, în acelaşi timp, oamenii legii au solicitat sprijin celorlalte echipaje aflate în zonă şi s-a încercat blocarea autoturismului.

Pe strada Alexandru Şerbănescu, şoferul a pierdut controlul volanului şi a acroşat alte cinci autoturisme. Potrivit lui Druga, urmărirea a durat aproximativ cinci minute. S-a pornit de la strada Salubrităţii, iar evenimentului s-a produs pe strada Alexandru Şerbănescu.

Lasă un răspuns

Top