Esti aici
Acasa > Curiozitati > El e fostul soț al Anamariei Prodan și tatăl fiicelor ei! Și-a făcut o afacere și a dat lovitura din prima! Uite cum arată acum și ce face de are atâta succes:

El e fostul soț al Anamariei Prodan și tatăl fiicelor ei! Și-a făcut o afacere și a dat lovitura din prima! Uite cum arată acum și ce face de are atâta succes:

In 1998, Anamaria Prodan, actuala sotie a lui Reghecampf, s-a casatorit cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, cu care are doua fete, Rebecca (18 ani) si Sarah (16 ani). Dupa divortul din 2006, Tibi si Anamaria si-au vazut de viata lor, in prezent pastrand raporturi cordiale.

Daca Anamaria face bani frumosi din impresariat sportiv, Tibi si-a deschis o academie de baschet in 2014, cu care a dat lovitura anul trecut, cand afacerea a fost inglobata in marele club elen Panathinaikos Atena.

“Pro Basketball Academy este onorata si incantata sa devina parte a familiei Panathinaikos AC.

Munca uriasa depusa pana acum pentru a duce pregatirea baschetbalistica la un nivel cat mai ridicat este rasplatita prin aceasta colaborare si suntem gata sa continuam, impreuna cu Panathinikos AC, pentru a oferi sportivilor romani servicii de calitate in pregatirea profesionala baschetbalistica”, declara Tibi in momentul fuziunii.

Între 1998 şi 2006, Anamaria Prodan a fost soţia fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu. Cei doi au făcut nunta în Pennsylvania, SUA, la numai opt luni după ce s-au cunoscut într-o discotecă din Bucureşti, unde Ana Maria l-a abordat pe Tibi.

„Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America, unde ea trebuia să ajungă ca ziaristă la un turneu de tenis, iar eu urma să mă întorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet”, spunea Tibi Dumitrescu într-un interviu pe care l-a acordat pentru Libertatea.

„Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University”, explica el.

Povestea de iubire dintre Ana Maria Prodan şi Tibi Dumitrescu a durat nouă ani, între 1998 şi 2006. După ce divorţul a fost pronunţat de o judecătorie din SUA, Ana Maria s-a căsătorit cu fotbalistul Laurenţiu Reghecampf, cu care aceasta mai fusese cuplată şi în 1997, înainte de relaţia cu Tibi.

Au rămas prieteni

”Avem 5 copii acum. Celia este fetița fostului soț, din actuala căsătorie. Tibi s-a recăsătorit, cu Irina. Adică, noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru.

Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună. Facem glume de genul «bine că te-am lăsat». Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce sa ii reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații.

El și actualul soț sunt identici, la fel de familiști, iubitori, muncitori”, declara, într-un interviu, Anamaria Prodan despre cel care i-a fost primul soț.

”Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea”, mai spunea impresara, care arată senzațional în costum de baie.

Lasă un răspuns

Top