Esti aici
Acasa > Curiozitati > Veste SOC in muzica! Anchetatorii l-au pus cu botul pe labe pe Dani Mocanu: “Ani grei de inchisoare”

Veste SOC in muzica! Anchetatorii l-au pus cu botul pe labe pe Dani Mocanu: “Ani grei de inchisoare”

Inca o lovitura dura pentru manelistul Dani Mocanu, anchetatorii vor sa il puna cu botu pe labe, deoarece dosarul in care a fost acuzat de proxenetism nu a fost inchis, iar procurorii au decis sa investigheze acest caz in contiunare, vestea rea este daca Dani Mocanu este prins vinovat, ar risca ani grei de inchisoare, relateaza spynews.ro.

Dani Mocanu este un personaj foarte controversat in lumea manelelor, fiind acuma in libertate, el spera ca nu va mai da de aceste probleme, dar anchetatorii si procurorii nu au renuntat la cazul lui, acestia ii urmaresc fiecare pas al manelistului, iar acestuia nu ii pasa de nimic.

“Deşi are un avocat bun, celebru şi foarte cunoscut, se mai şi zbate să-şi ţină clientul departe de gratii, acesta nu poate face totul singur şi de câte ori îşi contactează clientul pentru a pune la bătaie o nouă strategie, acesta este de negăsit!

Aşadar, Dani Mocanu nu raspunde la telefon, nu se duce la întâlniri şi de fiecare dată invocă faptul că este prins cu concerte şi cu afaceri şi n-are timp de asta!

Nu ştim dacă Dani Mocanu este atât de naiv şi de sigur pe el că nimic n-ar putea să i se întâmple, însă această abordare ar putea să-l coste foarte scump pe artist, chiar preţul libertăţii!”

Lasă un răspuns

Top