Esti aici
Acasa > Curiozitati > DELTA DUNĂRII POATE FI CEA MAI INSPIRATĂ DESTINATIE DE VACANȚĂ

DELTA DUNĂRII POATE FI CEA MAI INSPIRATĂ DESTINATIE DE VACANȚĂ

Poziționat armonios pe malul lacului violet, la marginea localitătii Murighiol, Complexul Gulliver Deltă Resort 4 a fost amenajat astfel încât să respecte tradițiile vechilor pescari staroveri, începând cu bucățele tradiționale servite într-un décor de poveste și pană la atmosferă tipic dobrogeană de la Petrecerea Lipovenească, intretinută de dansatori locali, în care poți participă opțional.

ACTIVITĂTI INTERESANTE PENTRU FAMILIE ȘI COPII

Ideal pentru vacanțele relaxante în familie, complexul hotelier dispune de o grădina luxuriantă dotată cu balansoare, un loc de joacă pentru cei mici, pontoare de pescuit pentru cei pasionați, dar și o zonă amenajată pentru diverse activităti recreative. Gulliver Deltă Resort 4 este un excelent punct de plecare spre descoperirea monumentelor naturii. Localitatea Murighiol este mărginită de un păienjenis de canale și lacuri mozaicate ce îți dezvăluie peisaje unice, pe care le poți surprinde chiar și la apus, când natură imbracă straie liliachii.

VIZITE ISTORICE ȘI CULTURALE ÎN DOBROGEA

Dacă ai înclinații cultural-religioase, poți alege o excursie optională cu microbuzul spre monumentele istorice din Dobrogea. Descoperă cetătile medievale Enisala și Istria, Matrimoniul de la Niulitel sau mănăstirile Cocoș, Saon și Celic-Dere (cunoscută pentru frumoasele mozaicuri interioare dar și pentru o icoană făcătoare de minuni care se curătă singură).

PĂTRUNDE ÎN TAINELE DELTEI DUNĂRII

Deltă Dunării este o destinație a superlativelor, aici vei găsi cea mai mare comunitate mixtă de păsări de pe bătranul continent, cea mai compactă suprafată de stufăris de pe glob, dar și unicul loc din tară care adăposteste dune de nisip, căi sălbatici și liane grecești (Pădurea Letea). O plimbare cu barcă pe lacurile dantelate cu nuferi și lotuși, o sesiune de birdwatching, relaxare pe plajele sălbatice de la Sulină și Sfântu Gheorghe sau un safari la Letea sunt doar câteva dintre activitătile de care te poți bucură în Deltă Dunării.

Lasă un răspuns

Top