Esti aici
Acasa > Curiozitati > Ce efecte are Eclipsa de Luna din 27 iulie pentru fiecare zodie

Ce efecte are Eclipsa de Luna din 27 iulie pentru fiecare zodie

Eclipsa totală de Lună va avea o influență majoră asupra tuturor semnelor zodiacale.

Eclipsa de Lună din 27 iulie are efecte asupra zodiilor, spun astrologii. Potrivit lor, fenomenul astral are influenţe în sfera financiară, dar şi cea emoţională a horoscopului. Din cauza eclipsei, unele zodii ar putea avea probleme cu banii în această zi.

Deşi durează doar o oră şi 43 de minute, Eclipsa de Lună din 27 iulie are efecte de durată în horoscop, spun astrologii. Ei susţin că toate zodiile vor resimţi fenomenul astral.

Citeste si: Horoscop 27 iulie 2018. Timp cu familia, noroc de bani şi un concert

Ce efecte are eclipsa totală de lună din 27 iulie 2018 asupra semnelor zodiacale

Berbec
Eclipsa de Lună vă va afecta puternic la nivel spiritual şi veţi fi pus în multe situaţii complicate, dar cu final pozitiv. În domeniul afacerilor aveţi mari şanse de câştig. Cheia către fericire este să încheiaţi orice conflict cu cei din jur şi să fiţi mai prietenos, înţelegător şi comunicativ.

Taur
Taurul în general este foarte atent cu ceea ce se întâmplă în jurul lui şi cântăreşte de fiecare dată opţiunile pe care le are. Eclipa totală de Lună din 27 iulie vă poate face să deveniţi imprudent şi să acţionaţi bazat pe instinct, dar acest lucru vă va aduce doar dezamăgiri şi frustrări la final. Nu lăsaţi problemele personale să vă afecteze la locul de muncă. Evitaţi conflictele cu orice preţ şi nu intraţi în discuţii care nu vă privesc.

Gemeni
Eclipsa aduce schimbări pozitive pentru Gemeni. Veţi deveni omul de sprijin pentru multe persoane dragi care trec prin momente dificile. În această perioadă veţi fi încărcaţi multă răbdare, motiv pentru care veţi reuşi să faceţi faţă oricărei situaţii de criză. Nu este o idee bună să vă părăsiţi partenerul de cuplu, altfel veţi suferi şi veţi realiza că a fost o mare greşeală.

Rac
Racul este influenţat puternic de acest fenomen al secolului. Dacă sunteţi necăsătoriţi, aveţi şansa de a cunoaşte o persoană specială, alături de care veţi începe o frumoasă poveste de dragoste. Dacă însă aveţi o relaţie serioasă şi încercaţi să călcaţi strâmb, acordând timp unei alte persoane, veţi avea de suferit. Gândiţi-vă bine la deciziile pe care urmează să le faceţi.

Leu
Eclipa totală de Lună va detrona Leul din centrul Universului. Veţi avea şansa să vă îmbunătăţiţi relaţiile în plan profesional, dar mai ales în plan personal.Nu vă gândiţi la ce fac cei din jur pentru succes, găsiţi soluţii pentru a ajunge de unul singur în vârf. Cheia fericirii vă aparţine, dacă vă menţineţi priorităţile bine stabilite.

Fecioară
Deşi Fecioara este obişnuită să ofere ajutor în toate părţile, în această perioadă lucrurile nu vor mai fi aşa. Acest lucru se datorează faptului că sunteți hotărât să vă rezolvați toate problemele și grijile aduante în ultimul timp. Pentru acest lucru trebuie să vă acordați prioritate maximă. Eclipa de Lună din 27 iulie 2018 prezice schimbări profunde ale stilului de viață care vă vor aduce beneficii pe toate planurile.

Balanţă
Dacă treceţi printr-o perioadă tensionată, eclipsa vă va îngreuna şi mai mult situaţia. Frustrările care vă macină în prezent şi problemele adunate de-a lungul timpului se vor accentua şi vor deveni o sursă constantă de îngrijorare. Ar trebui să vă axaţi pe rezolvarea acestor situaţii altfel conştiinţa nu vă va da pace.

Scorpion
Scorpionii nu sunt atinşi de efectele puternice ale Lunii Sângerii. Chiar dacă recent aţi făcut o greşeală în afaceri, care v-a adus scăderi considerabile în cont, aşteptaţi liniştiţi ca lucrurile să se rezolve de la sine. Încercaţi să vă diminuaţi tendinţa de a acţiona impulsiv, altfel veţi avea de suferit în plan financiar.

Săgetător
Săgetătorul este de obicei o fire meticuloasă, dar atentă pentru rezolvarea proiectelor în timp util. Eclipa totală de Lună va aduce schimbări periculoase în acest sens. Acest eveniment vă va împiedica să vă atingeţi obiectivele propuse, iar multe proiecte importante vor fi amânate. Din fericire, această perioadă este trecătoare aşa că nu trebuie să disperaţi. Succesul în domeniul financiar va reveni ulterior.

Capricorn
Probleme mari în plan financiar pentru Capricorni. Luna Sângerie vă va pune piedici şi în relaţiile amoroase, dacă nu luaţi măsuri în cel mai scurt timp. Lucrurile vor merge de la rău la mai rău, iar firea voastră pesimistă doar va îngreuna situaţia. Schimbaţi-vă modul de gândire, întocmiţi o listă cu priorităţi şi acţionaţi pas cu pas.

Vărsător
Dacă Vărsătorul este deja îngropat în sentimente de furie, răutate, durere sau emoţii distructive, această eclipă totală de lună va fi devastatoare. Lucrurile se pot intensifica dacă nu luaţi urgent măsuri. Încetaţi să găsiţi vinovaţi pentru problemele voastre, asumaţi-vă greşelile pe care le-aţi făcut şi găsiţi modalităţi de a le repara. Ulterior, toate se vor rezolva şi veţi fi mai liniştit.

Peşti
Peştii sunt beneficiarii unor aspecte pozitive aduse de Eclipsa de Lună. Lăsaţi raţionamentul deoparte şi ascultaţi-vă inima pentru a vă menţine pe calea cea dreaptă. Nu ascultaţi de oamenii care vă pot manipula pentru a lua decizii exagerate. Veţi regreta ulterior. Dacă aveţi anumite probleme, vor rămâne în urmă, după acest eveniment şi veţi uita complet de greutăţi. Din contră, aveţi şanse mari să vă îmbogăţiţi aşa că nu trebuie să vă faceţi griji. Lucrurile merg conform planului.

Lasă un răspuns

Top