Esti aici
Acasa > Curiozitati > Care este mesajul trimis de Facebook celor cărora le-au fost folosite datele ilegal

Care este mesajul trimis de Facebook celor cărora le-au fost folosite datele ilegal

Facebook a trimis notificări către milioane de utilizatori care au fost anunțați oficial că datele personale le-au fost folosite ilegal în scopuri electorale. Este urmărea scandalului Cambridge Analytica în care fondatorul Facebook va fi audiat în Congresul american.

Parlamentul britanic a cerut și el audierea lui. „Intelegem necesitatea de a păstra datele tale în sigurantă. Am interzis site-ul „this îs Your Digital Life „pe care unul dintre prietenii tăi l-a folosit pentru a se loga pe Facebook.

Am făcut asta pentru că acest site ar fi folosit ilegal datele tale „. Așa începe mesajul pe care 87 de milioane de oameni din toată lumea îl vor vedea când deschid Facebook. Rețeaua de socializare promisese deja că toți utilizatorii ale căror date au fost compromise de Cambridge Analytica vor fi informați.

Cei vizați vor află și cum să-și securizeze conturile mai bine în viitor. Facebook promite că asemenea abuzuri vor înceta de acum înainte și că viață privată a utilizatorilor va fi mai bine protejată. Despre aceste planuri de viitor, dar și despre greșelile din trecut, va vorbi Mark Zuckerberg, care va depune marți și miercuri mărturie în două comisii diferite ale Congresului american, scrie digi24. ro.

One thought on “Care este mesajul trimis de Facebook celor cărora le-au fost folosite datele ilegal

Lasă un răspuns

Top