Esti aici
Acasa > Evenimente > Britanic, de origine arabă: Români mizerabili, hoți și prostituate!

Britanic, de origine arabă: Români mizerabili, hoți și prostituate!

În seria de comentarii ce a însoțit publicarea pe pagina de Facebook a BBC News a articolului – Westminster Bridge attack dies – care anunța decesul româncei rănite în atentatul ce a avut loc la Londra, compasive la adresa victimei, a rudelor și ale prietenilor acesteia, Ahmad Afraz Malik – a manifestat o totală lipsă de decență, respect și empatie, aproape imposibile de acumulat într-o ființă umană cu gândire, rațiune și sentimente..

Britanic, de origine arabă: Români mizerabili, hoți și prostituate!

„Româncă mizerabilă o să ajungi negreșit în iad. Insallah!”, a fost unul din comentariilor postate de Ahmad Afraz Malik, un musulman care locuiește în Manchester, potrivit profilului său de Facebook.

„Mi-aș dori să-mi pot usca lenjeria intimă pe mormântul ei”, scrie același Ahmad Afraz Malik, într-un alt comentariu la același articol al BBC News.

Contactat de ziarulromanesc.net, pentru a verifica veridicitatea contului și a comentariilor postate, Ahmad Afraz Malik a declarat că i-a fost spart contul de Facebook pentru că dacă i-ar fi aparținut, comentariul ar fi fost și mai dur – „Toți românii sunt niște nenorociți și drogați, fură biciclete, jefuiesc case și aduc prostituția în această țară… Mulțumesc lui Dumnezeu că nu mai facem parte din asta (probabil UE – N.R) …. .egggggghhhh români mizerabili”.

Pentru o corectă abordare, trebuie totuși menționat faptul că sub profilul de Facebook asociat lui Ahmad Afraz Malik se poate ascunde o persoană cu o altă identitate. Oricum, chiar și în aceste condiții, profilul trebuie închis!

2 thoughts on “Britanic, de origine arabă: Români mizerabili, hoți și prostituate!

  1. Musilmanul asta isi uita originea odata ce a devenit cetatean Britannic.
    Oricum nu Romani sunt responsabili pentru crime odioase impotriva propriei lor natii si a crestinilor. Culmea sunt de a 2-a sau a 3-a generatie pe care Regatul Unit i-a primit sa traiasca in pace cu Britannicii.

Lasă un răspuns

Top