Esti aici
Acasa > Curiozitati > BREAKING NEWS: O mie de locuri de muncă la cules căpşuni în Spania şi Olanda, disponibile pentru români

BREAKING NEWS: O mie de locuri de muncă la cules căpşuni în Spania şi Olanda, disponibile pentru români

Asta în timp ce românii fără prea multă experienţă profesională au şansa să lucreze în agricultură, în Uniunea Europeană. Pe site-ul mobilităţii europene, Eures, au fost postate anunţuri de angajare în Spania, dar şi în Olanda.

Portalul Mobilităţii Europene pentru Ocuparea Forţei de Muncă a publicat recent peste 1.000 de anunţuri cu locuri de muncă la cules de căpşuni în Spania, dar şi în sere, la cules de legume, în Olanda.

Vezi si: Horoscop 22 august 2018. Despărţire dureroasă, bani și o persoană diabolică

În Spania este nevoie de 950 de muncitori necalificaţi. Este important de menţionat că nu se cere experienţă şi nici cunoaşterea unei limbi străine. Salariul este de 40 de euro pe zi, din care se reţine un impozit de 2% şi asigurarea socială, de 113 euro pe lună. În Olanda sunt 55 de locuri de muncă.

Se caută procesatori de bulbi de flori, lucrători în grădinărit, lucrători în sere, culegători de ardei şi operatori la maşini şi utilaje pentru fabricarea produselor alimentare. Cei care vor sa ajunga în Olanda trebuie să cunoască limba engleza la un nivel minim.

Salariul oferit poate ajunge şi la 12 euro brut pe oră, iar programul de lucru este maxim 40 de ore pe săptămână. Contractul se încheie pe şase luni, dar există posibilitatea de prelungire a acestuia.

Lasă un răspuns

Top