Esti aici
Acasa > Evenimente > Breaking News: Mii de romani protesteaza la gardul Parlamentului LIVE (Video)

Breaking News: Mii de romani protesteaza la gardul Parlamentului LIVE (Video)

Pe siturile de socializare se anunta ca Parlamentarii USR au venit pregătiți la moțiunea de cenzură și pregătesc un show de zile mari, în Parlament.

Afara la Gardul Parlamentului ( Casa Poporului) se protesteaza fix in Parcul Izvor, De asemenea, toți parlamentarii USR poartă banderole cu mesajul ”#Fărăpenali”, dar și tricouri cu inscripția ”#Fără penali în funcții publice”.

Totodata Cei de la USR au oferit trandafiri albi doamnelor din PSD și o scrisoare prin care se cere revocarea lui Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților. De asemenea, cei de la USR au stegulețe ale Uniunii Europene și stegulețe ale României.

Imagini LIVE sunt transmise pe retelele de socializare in Direct de protestatari dar si de pe paginile partidelor Politice care doresc sa treaca motiunea de cenzura.

Peste 5.000 de oameni (estimare ora 14.50) participă la protestul anti-PSD din Parcul Izvor, lângă Parlament, în ziua moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Protestatarii strigă ”PSD, ciuma roșie” și ”Nu cedați”. USR le-a cerut oamenilor să participe la miting, iar mai multe companii au dat liber angajaților pentru a putea veni la miting.

În Parcul Izvor au venit și câteva zeci de susținători PSD, care nu au fost însă lăsați de jandarmi să ajungă în apropierea manifestanților anti-PSD. Ei sunt ținuți la sute de metri distanță.

LIVE VIDEO Peste 5.000 de oameni la protestul anti-PSD de la Parlament în ziua moțiunii de cenzură

Lasă un răspuns

Top