Esti aici
Acasa > Curiozitati > Anunț de ultimă oră despre Benone Sinulescu. Un prieten apropiat e extrem de îngrijorat

Anunț de ultimă oră despre Benone Sinulescu. Un prieten apropiat e extrem de îngrijorat

Starea de sănătate a interpretului de muzică populară Benone Sinulescu ridică semne de întrebare fanilor și apropiaților acestuia din domeniul muzicii.

Îndrăgitul interpret de muzică populară Benone Sinulescu absentează de câteva luni de pe rețelele de socializare, unde comunica des cu admiratorii săi.

Datorită personalității sale, Benone Sinulescu a avut mereu o relație bună cu fanii săi, motiv pentru care oamenii s-au îngrijorat din cauza absenței sale îndelungate. Această îngrijorare nu se oprește în rândul admiratorilor săi, apropiații din domeniul muzicii sunt la fel de interesați de viața acestuia. Toate persoanele care îl apreciază vor să știe că starea actuală de sănătate a artistului, ajuns la onorabila vârstă de 84 de ani, este bună.

Problemele de sănătate ale lui Benone Sinulescu
Benone Sinulescu a avut câteva probleme de sănătate în vara acestui an. În luna iulie, acesta a fost găsit inconștient în propria sa casă. Ajuns de urgență la Spitalul Județean Arad, medicii au constatat că problemele sale de sănătate necesită o intervenție chirurgicală. Cântărețul ar fi trebuit să fie operat din cauza înfundării arterei carotide, dar acesta a refuzat operația, considerând că medicamentele îi vor putea vindeca problema.

Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului, a declarat că problemele de sănătate ale lui Benone Sinulescu au apărut în 2020.

Prietenii lui Benone Sinulescu își fac griji pentru acesta: „Nu e chiar așa de bine pe cât spune doamna Elena”
Din cauza absenței sale îndelungate, apropiații artistului au început să-și pună semne de întrebare despre acesta. În prezent, singura persoană cu care se poate discuta despre acest subiect este soția lui Benone Sinulescu, Elena, dar aceasta este discretă în ceea ce privește starea de sănătate a soțului ei și i-a rugat pe medici să păstreze aceeași atitudine, atât în fața apropiaților, cât și a jurnaliștilor, din respect pentru artist.

Un prieten al lui Benone Sinulescu a mărturisit că există o preocupare serioasă pentru el în cercul său de cunoscuți.

„E o tăcere suspectă în jurul lui. E un silenzio stampa care îmi arată că nu e chiar așa de bine pe cât spune doamna Elena. Sperăm să fie bine, să treacă cu bine peste recuperare. Tăcerea asta nu poate fi una liniștitoare”, a declarat omul pentru fanatik.ro.

Lasă un răspuns

Top