Esti aici
Acasa > Evenimente > BREAKING NEWS: Intervenţie uriaşă pe plaja Corbu. 25 de scafandri din 6 judeţe caută un copil luat de valuri (Video)

BREAKING NEWS: Intervenţie uriaşă pe plaja Corbu. 25 de scafandri din 6 judeţe caută un copil luat de valuri (Video)

25 de scafandri, cu şapte autospeciale şi o barcă, îl caută astăzi, pe adolescentul dispărut în Marea Neagră, în zona plajei Corbu.

Este prima căutare de acest gen la care participă un număr atât de mare de scafandri.

Citeste si: Tineri bătuţi crunt şi aruncaţi în mijlocul străzii, la Baia Mare! I-au călcat pe cap şi le-au cărat pumni şi picioare până i-au desfigurat (Video)

Iau parte la misiuni şi scafandrii de la inspectoratele judeţene pentru situaţii de urgenţă Alba, Suceava, Hunedoara, Bucureşti-Ilfov, Vrancea şi Teleorman, aflaţi în stagiul de antrenament la Constanţa.

Aseară, scafandrii au întrerupt căutările din cauza mării agitate şi a întunericului.

Un copil în vârstă de 14 ani este căutat de autorităţi după ce duminică după-amiază a intrat în mare, în zona Corbu, şi nu a mai ieşit, în zonă fiind trimis şi un echipaj de scafandri.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină duminică după-amiază pe plaja de la Corbu, după ce doi copii de aproximativ 14 ani au intrat în mare.

Unul dintre ei a reuşit să iasă din apă, fiind în stare bună, fără probleme medicale, însă cel de al doilea copil a dispărut în mare.

Lasă un răspuns

Top