Esti aici
Acasa > Curiozitati > BREAKING NEWS: Bilantul la incendiile din Grecia creste dramatic: 74 de morti, anunta autoritatile

BREAKING NEWS: Bilantul la incendiile din Grecia creste dramatic: 74 de morti, anunta autoritatile

Bilanţul incendiilor din Grecia a crescut la 74 de morţi, anunţă autorităţile elene. Din păcate, numărul ar putea creşte, pentru că, în continuare, sunt persoane dispărute.

Noul bilanţ a fost anunţat de serviciul de pompieri din Grecia, direct implicat în operaţiunile de salvare din zonele devastate de foc.

Citeste si: Horoscop 25 iulie 2018. Achiziţii spontane, noroc în dragoste şi o promovare

Dintre cei 74 de morţi, cei mai mulţi s-au înregistrat în localitatea Mati, la est de Atena. 26 de cadavre au fost ridicate dimineaţă de echipele de intervenţie. Întreaga localitate a fost distrusă, aşa cum arată şi imaginile dramatice surprinse de reporterii din zonă.

În continuare însă, sunt persoane dispărute. Oficialii eleni nu au putut preciza numărul, din cauza haosului în care s-a produs evacuarea zonelor devastate de foc.

În total, au fost 47 de focare de incendiu, iar focul s-a răspândit cu o mare rapiditate, ajutat de vânt. Flăcările au pătruns în localităţi, unde au provocat haos şi distrugeri uriaşe.

În urma incendiilor din Grecia, guvernul a decretat 3 zile de doliu naţional în memoria victimelor.

BREAKING NEWS: Bilantul la incendiile din Grecia creste dramatic: 74 de morti, anunta autoritatile

Lasă un răspuns

Top