Esti aici
Acasa > Curiozitati > Bill Gates a recunoscut totul! S-a aflat adevărul pe care toată lumea îl bănuia

Bill Gates a recunoscut totul! S-a aflat adevărul pe care toată lumea îl bănuia

Bill Gates spune tot adevărul. Miliardarul mărturisește că viața sa a fost dată peste cap. Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, nu se poate plânge că viața nu i-a oferit totul. De la bani și succes până la o familie împlinită. Dar lucrurile au început să se schimbe. Miliardarul recunoaște acum că niciun an nu a fost mai „dificil” sau „neobișnuit”, decât 2021.

Aflat pe locul 4 în topul celor mai bogați oameni din lume, Bill Gates a vorbit despre luptele personale, inclusiv despre divorțul său de Melinda, scrie Forbes.

Într-o postare care nu ascunde un ton pesimist, publicată pe blogul său, GatesNotes, miliardarul descrie 2021 drept „un an incredibil de greu pentru mulți oameni, inclusiv pentru mine”.

Deși crede că lumea ar trebui să se concentreze mai mult pe munca sa din ultimul an, Gates a recunoscut că oamenii au fost mult mai interesați de divorțul său, după 27 de ani de căsnicie.

Am văzut cum e sentimentul de singurătate
„Alături de Melinda, continuăm să conducem fundația noastră și am găsit un nou ritm de lucru”, a scris Gates despre activitatea de la Bill & Melinda Gates Foundation. „Dar nu pot să neg că acesta nu a fost un an de mare mâhnire pentru mine. Adaptarea la schimbare nu e niciodată ușoară”, mărturisește Gates.

Una dintre cele mai mari schimbări a fost că nu a mai stat alături de familia sa, experimentând ”sentimentul de singurătate”, mai ales după ce cei doi copii mai mici, Phoebe și Rory, au plecat de-acasă. Fiica sa, Jenn, s-a căsătorit recent cu Nayel Nasser, într-un eveniment pe care Gates l-a considerat „punctul culminant al anului”.

Universul meu nu a fost niciodată mai restrâns
Gates spune că acum „casa e mult mai liniștită, fără o grămadă de adolescenți care erau mereu prin preajmă” și astfel e mai ușor să se concentreze pe muncă ”sau să citești o carte”. Dar, recunoaște miliardarul, ar dori să aibă copiii în preajmă. „Este o experiență ciudată și derutantă”, a scris el. „Universul meu nu a fost niciodată mai restrâns decât în ultimele douăsprezece luni”, se confesează Gates.

Un an de „schimbări majore”
În concluzie, 2021 a fost un an de „schimbări majore” pentru miliardarul Microsoft.

Revenind la frământările lumii actuale, Gates susține că a petrecut mult timp gândindu-se la impactul pe termen lung al pandemiei, inclusiv la ceea ce se teme că va fi ”o scădere periculoasă a încrederii oamenilor în instituțiile publice”, tendință pe care a atribuit-o lipsei de reglementare a platformelor social media și răspândirii dezinformarii.

Miliardarul, care scrie deja o carte despre pregătirea pentru viitoarea pandemie, a spus că acest subiect este „cel mai mare și mai important proiect la care voi lucra în 2022”.

Lasă un răspuns

Top