Esti aici
Acasa > Curiozitati > Bătrâna jefuită în stradă, la Brașov, a mai fost atacată și acum 2 luni, Ajutam sa gasim talharul?

Bătrâna jefuită în stradă, la Brașov, a mai fost atacată și acum 2 luni, Ajutam sa gasim talharul?

Bătrânii fără apărare devin, din nou, victime în Braşov. O femeie a fost jefuită pe stradă, în miezul zilei, de doi indivizi. Incidentul a avut loc într-unul dintre cartierele bune ale oraşului şi a fost surprins de camerele de supraveghere. În urmă cu câteva săptămâni, aceeaşi bătrâna a ajuns în spital, tot în urma unei tâlhării. În aceeaşi zonă, tot luna aceasta, a fost înjunghiat un bătrân, pentru că hoţul nu s-a mulţumit cu telefonul mobil oferit de victimă.

O cameră de supraveghere montată într-un apartament a surprins atacul. Femeia era la câţiva metri de blocul în care locuieşte, când un adolescent i-a smuls sacoşa din mâini. Înainte ca bătrâna să îşi dea seama ce se întâmplă, hoţul fuge, urmat de un alt băiat care se ascundea printre maşini.

Citeste si: Horoscop 30 iulie 2018. Noroc în dragoste, relaxare şi un bonus generos

Abandonată de familie şi fără niciun ajutor, bătrâna este ţintă sigură. Mai ales după ce şi-a pierdut cheile de la casă. În urmă cu două luni, a ajuns la spital. Atunci a fost bătută pe stradă.

Locatarii din zona Griviţei, una dintre cele mai liniştite din oraş, se simt ameninţaţi.

Un alt atac i-a îngrozit pe braşoveni în urmă cu două săptămâni. În acelaşi cartier, un bărbat a fost înjunghiat. Bărbatul a fost salvat la limită de un paramedic SMURD, aflat în timpul liber.

În primăvară un alt bătrân a fost atacat de doi tineri într-un pasaj din centrul oraşului. Victima de atunci a lovită cu pumnii şi picioarele în zona capului, chiar şi după ce leşinase din cauza durerii.

Poliţiştii au reușit să-i identifice pe cei doi tineri. Suspecții au fost prinși.

One thought on “Bătrâna jefuită în stradă, la Brașov, a mai fost atacată și acum 2 luni, Ajutam sa gasim talharul?

Lasă un răspuns

Top