Esti aici
Acasa > Curiozitati > AFLĂ CE SPUNE FORMA UNGHIILOR DESPRE TINE

AFLĂ CE SPUNE FORMA UNGHIILOR DESPRE TINE

Rotunde, pătrate, ascuțite, scurte sau lungi, ai la îndemână multe opțiuni pentru o manichiură care să se potrivească personalității tale. Află ce transmit celor din jur alegerile pe care le faci în ceea ce privește forma unghiilor.

O persoană are nevoie doar de trei secunde pentru a-și crea o primă impresie despre cineva. Iar aceasta “scanare” rapidă este influențată de foarte multe elemente, inclusiv de forma și culoarea manichiurii alese. Obișnuiești să te inspiri din tendințele sezonului și să testezi diverse tipuri de manichiură sau mergi întotdeauna pe varianta familiară, care simți că te definește cel mai bine?

CUM ALEGI FORMA POTRIVITĂ?

În primul rând, trebuie să ținem cont de forma care ne place și cu care ne simțim bine. În al doilea rând, multe femei optează pentru forma care este la modă, chiar dacă nu li se potrivește. Evident, este opțiunea lor, însă trebuie să învățăm cum este mai bine să procedăm. Pentru persoanele cu mâini fine, delicate, cu unghii mici nu se recomandă o manichiură cu unghii aplicate (rășină sau gel) foarte lungi cu vârful foarte ascuțit, deoarece aspectul va fi dizgrațios. În cazul în care există o unghie lată, trebuie să alegem o formă ovală pentru manichiură, ușor ascuțită sau cel mult un pătrat cu vârfurile îngustate, pentru a nu pune și mai mult în evidență lățimea unghiei. Pentru unghiile cu pat unghial mare, putem alege orice formă, însă lungimea unghiei trebuie să fie mică pentru a nu evidenția lungimea degetelor.

CITESTE SI: DECALOGUL GRESELILOR DE MANICHIURA

CE TRASMIȚI, DE FAPT?

Unghiile pătrate. Esti o persoană dinamică și ai nevoie de o manichiură practică. Unghiile pătrate asigură rezistența manichiurii.

Unghiile ovale. Ești o persoană care preferă alegerile sigure, clasice, cu care nu vei da greș.

Unghiile pătrate, cu colțuri rotunjite. O combinație între primele două variante, acest tip de manichiură se pretează persoanelor cu unghii lungi, care au nevoie de o variantă practică și elegantă, potrivită unui mediu profesional de top.

Unghiile rotunde. Dacă unghiile se rup ușor, această formă este cea care ți se potrivește. Este practică, ușor de corectat.

Unghiile migdalate. E clar! Nu ești niciodată pe fugă când vine vorba despre manichiură și-ți place să testezi noutățile.

Forma ascuțită. Ești o artistă căreia îi place să se exprime liber, inclusiv prin manichiură.

UNGHII REZISTENTE

Pentru a avea o manichiură rezistentă, trebuie să fim atente la lungimea unghiei și la forma aleasă. Majoritatea femeilor au unghii exfoliate (din diverse motive), din această cauză manichiura nu le rezistă foarte mult. Așadar, purtați-vă unghiile la lungimea de cel mult un sfert din patul unghial și pilite pe rotund. Rezultatul va fi satisfăcător.

Lasă un răspuns

Top