Esti aici
Acasa > Curiozitati > Actorul Victor Rebengiuc: „Nivelul intelectual de la care este condusă țara este foarte scăzut și nociv pentru viitorul țării”

Actorul Victor Rebengiuc: „Nivelul intelectual de la care este condusă țara este foarte scăzut și nociv pentru viitorul țării”

Actorul Victor Rebengiuc a fost prezent sâmbătă dimineața la postul Rezistența TV și a spus într-un interviu acordat postului respectiv de televiziune, că din punctul lui de vedere „există o majoritate care este răuvoitoare față de viitorul țării” și că „nivelul intelectual de la care este condusă țara este foarte scăzut și nociv pentru viitorul țării”, iar protestele „pot împiedica luarea unor măsuri aberante și nesănătoase pentru țară.”

Vorbind despre politicieni, Rebengiuc spune că „nu ne reprezintă nimeni sau or fi câțiva care stau ascunși, tac, marea majoritate sunt deplorabili” și că în acest moment politicienilor „li se înlesnește calea spre hoție”, care în prezent, în România, atinge cel mai înalt nivel din Europa.

Rebengiuc a mai subliniat că toate acțiunile organizate cu ocazia unor evenimente, mai ales în București, au menirea să ne distragă atenția de la problemele grave cu care se confruntă țara.

Victor Rebengiuc a vorbit și despre diplomele cumpărate de către politicieni și despre nivelul intelectual scăzut al acestora, care este foarte nociv pentru viitorul țării.
Actorul a subliniat că el însuși face parte din statul paralel, semnificația acestui stat fiind: „cel care se opune măsurilor aberate ale Parlamentului și Guvernului”.

Potrivit actorului, protestele sunt utile deoarece „pot împiedica anumite măsuri nesănătoase”.
Actorul a spus că USR este singurul partid de opoziție care convinge deși se încearcă să fie minimalizat și nu i se da posibilitatea de exprimare. Potrivit actorului, PSD ar trebui să plece de la conducere și să treacă în opoziție.

Lasă un răspuns

Top