Esti aici
Acasa > Evenimente > Accident mortal în Vrancea. 2 tineri au murit, alţi 2 sunt răniţi, după ce şoferul de 19 ani a luat în plin un podeţ de beton

Accident mortal în Vrancea. 2 tineri au murit, alţi 2 sunt răniţi, după ce şoferul de 19 ani a luat în plin un podeţ de beton

Doi adolescenţi, de 14 şi 18 ani, au murit, iar alţi doi au fost răniţi în urma unui accident mortal produs, pe DN 2 la Tâmboieşti, în judeţul Vrancea.

Maşina în care se aflau a fost scăpată de sub control şi a intrat într-un podeţ. Din primele date, accidentul s-a produs pe fondul vitezei şi al carosabilului umed.

Citeste si: Horoscop 20 iulie 2018. Dragoste pasională, cadou și un final fericit

.Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, accidentul s-a produs pe DN 2 în zona Popasului Tâmboieşti, din judeţul Vrancea.

Din primele date, şoferul unui autoturism Opel înmatriculat în Vrancea a pierdut controlul volanului pe fondul vitezei şi al carosabilului umed şi a intrat într-un podeţ.

În urma impactului, doi tineri, unul de 18 ani din Odobeşti şi altul de 14 ani din Slobozia Bradului, ambii pasageri în autoturism, au murit.

Şoferul în vârstă de 19 ani şi un alt tânăr de 17 ani au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Top