Esti aici
Acasa > Evenimente > Lia Olguta Vsilescu, tir de vorbe ofensatoare la adresa presedintelui inca in functie, Klaus Iohannis

Lia Olguta Vsilescu, tir de vorbe ofensatoare la adresa presedintelui inca in functie, Klaus Iohannis

Marti, presedintele Klaus Iohannis, referindu-se la motivarea Curtii Constitutionale in ceea ce priveste revocarea Codrutei Kovesi, a spus ca mai are „un pic „de citit. Presedintele Romaniei a aratat ca, la o prima lectura, motivarea aduce mai multe intrebari decat clarificari si a mentionat ca necesita o aprofundare.

Marti seara, la TVR1, in cadrul emisiunii „Romania9 „, moderata de Ionut Cristache, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a adresat o serie de vorbe ofensatoare la adresa presedintelui Klaus Iohannis, referindu-se la ceea ce acesta declarase in legatura cu motivarea Curtii Constitutionale: „Domnul Iohannis citeste mai greu, pricepe mai greu, incep sa fiu ingrijorata” si a mentionat ca in cazul in care presedintele Klaus Iohannis nu se va pronunta in timp rezonabil si nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi, asa cum spune decizia CCR, s-ar putea ajunge la suspendarea acestuia. „De la Ludovic al IV-lea incoace, eu nu am mai auzit in lumea civilizata sa vina un conducator de stat si sa spuna statul sunt eu.

Citeste si: Punctul Pe I, Pus De Irina Onescu: „La Un Moment Dat Toti Se Vor Intoarce”!

Nimeni nu a avut curajul sa spuna ce a spus presedintele astazi. Sa vii sa spui ca nu exista statul paralel… Pot sa ii dau eu exemplu de stat paralel domnului Klaus Iohannis. „Si pentru a lamuri in amanunt ceea ce declarase presedintele marti la conferinta de presa, ministrul Vasilescu a mai spus: „Vreau sa ii transmit domnului Klaus Iohannis ca nu poti sa-i amputezi ceva ce nu are.

Daca ne uitam in Constitutie, o sa vedem ca nu are niciun rol in ce priveste revocarea procurorilor, doar trebuie sa constate o procedura. „Lia Olguta Vasilescu a aratat si ce masura vor lua daca Klaus Iohannis care „cugeta mai greu”, va depasi cu luarea unei decizii un „timp rezonabil „: „Sigur o sa luam o decizie.

Asteptam sa mai cugete domnul Iohannis, ca vedem ca mai greu cugeta, sa prezinte o decizie. Sigur, intr-un timp rezonabil asteptam ca dumnealui sa se pronunte si daca nu o va face, abia in acel moment vom lua o decizie. Presedintele Romaniei se poate suspenda in masura in care incalca prevederile Constitutiei.

Este motiv clar de suspendare, dar nu este luata niciun fel de decizie pana acum in cadrul coalitiei de guvernare „. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a concluzionat: „Categoric, in acest moment, pentru ca nu a iesit sa spuna ‘Nu respect decizia Curtii Constitutionale’ nu exista un motiv de suspendare, dar daca termenul, asa cum spuneam, nu va fi rezonabil si nu va aplica aceasta decizie a Curtii, atunci cu certitudine va fi posibila o suspendare pe incalcarea Constitutiei „.

Citeste si: Liviule, Inchide Granitele, Ca Venim Sa Facem Curatenie! #Diasporaacasa

Ministrul Muncii i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis dupa ce acesta a declarat ca mitingul PSD a fost un „miting mediocru „sa spuna „ce intelege dumnealui prin miting mediocru” si fiind intrebata cum vede Olguta Vasilescu un miting de exceptie, a dat raspunsul: „Probabil ca un miting in care, in mijlocul participantilor, este presedintele Klaus Iohannis imbracat in geaca rosie.

Probabil ca acela ar fi un miting de exceptie. Acesta, unde toata lumea a fost imbracata in alb si nu a existat nicio geaca rosie cu presedintele sub ea, probabil ca, din punctul dumnealui de vedere, este mediocru „. Nici nu putem comenta cele spuse de ministrul Muncii, doar ne punem intrebarea: De unde asa de multa ura?

Acum se mai citeste si: Mesaj PSD Raspandit Pe Facebook: „Simona Halep A Fost Huiduita De 20.000 De Oameni. Simona Nu Merita Asta”

Lasă un răspuns

Top