Esti aici
Acasa > Externe > VIDEO: Un roman e printre ranitii accidentului din Spania, unde un autocar cu 46 de pasageri s-a ciocnit cu un TIR. Detalii despre starea acestuia

VIDEO: Un roman e printre ranitii accidentului din Spania, unde un autocar cu 46 de pasageri s-a ciocnit cu un TIR. Detalii despre starea acestuia

Un roman e printre ranitii accidentului din Spania, unde un autocar cu 46 de pasageri s-a ciocnit cu un TIR. Detalii despre starea acestuia au fost oferite de oficiali din Madridejos, oraselul cel mai apropiat de locul impactului.

Accidentul a avut loc vineri de dimineata, cand un autocar cu 46 de pasageri care mergea de la Madrid spre Huelva, prin Sevilla, a acrosat un TIR in momentul depasirii pe A4, in apropiere de Toledo. Cabina camionului a fost pur si simplu rabatata pe sosea, cu parbrizul sub ea, soferul fiind grav ranit.

Citeste si: Horoscop 9 iunie 2018. Bani, dragoste tradata si o oferta de milioane

In total, 12 persoane au fost ranite, dintre care 7 femei, alaturi de sofer o tanara de 26 de ani din Germania fiind in stare critica. Cei doi au fost transportati cu elicopterul la o clinica din Madrid. Alti doi raniti grav au fost dusi la Toledo, in vreme ce ceilalti 8 raniti au fost internati la Madridejos.

Printre ei e si un roman, conform datelor confirmate de MAE. Acesta a suferit politraumatisme, dar viata lui nu e in pericol. In autocar, conform datelor oficiale, calatoreau foarte multi straini si studenti care mergeau spre Huelva.

Lasă un răspuns

Top