Esti aici
Acasa > Evenimente > Unii englezi i-au sărit în cap lui Meghan – atitudine nerespectuoasă în fața Reginei Marii Britanii

Unii englezi i-au sărit în cap lui Meghan – atitudine nerespectuoasă în fața Reginei Marii Britanii

O altă zi, o altă apariție în public în compania Reginei Elisabeta a II-a, o altă caznă pentru Ducesa de Sussex, Meghan Markle…

Unii englezi i-au sărit în cap lui Meghan – atitudine nerespectuoasă în fața Reginei Marii Britanii

Meghan Markle și Prințul Harry au participat, ieri, la Gala Young Leaders Awards, organizată de Regina Elisabeta. Apariția Ducesei de Sussex, impecabilă din punct de vedere vestimentar, a fost însă criticată din cauza unui gest pe care unii englezi, cu ștaife vechi prin conduita vițelor nobile, l-au considerat lipsit de respect față de regină.

Ducii de Sussex au fost prezenți la Young Leaders Awards, o ceremonie în cadrul căreia sunt recunoscute meritele celor care produc schimbări în diferite domenii, atât în Marea Britanie cât și în țările care fac parte din Commonwealth – eveniment organizat anual de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham, potrivit mirror.co.uk.

La brațul soțului său, Meghan Markle s-a prezentat la gală îmbrăcată într-un deux-piece roz, asezonat cu un clutch din piele de la Prada și cu pantofii cu toc înalt, din piele întoarsă, de la Aquazzura Deneuve.

Deși apariția sa a fost impecabilă, Ducesa de Sussex a fost criticată pentru modul în care s-a s-a așezat pe scaun, nerespectând poziția ”Duchess Slant” – adoptată de Kate Middleton și de prințesa Diana – care presupune așezarea picioarelor înclinate într-o parte, cu genunchii lipiți și gleznele apropiate.

Dacă numărul criticilor a fost ponderat, pe rețelele de socializare cei mai mulți dintre internauții i-au luat apărarea lui Meghan, considerată încă novice în a se descurca prin hățișurile de conduită ale Casei Regale Britanice.

Lasă un răspuns

Top