Esti aici
Acasa > Evenimente > Un tanar a murit dupa ce a castigat Halep la Roland Garros. A sarit in cap de bucurie, in piscina

Un tanar a murit dupa ce a castigat Halep la Roland Garros. A sarit in cap de bucurie, in piscina

Attila Ganea, un tânăr din Satu Mare, care urma să facă nunta în toamnă, a murit după ce a sărit în cap.

Tânărul s-a bucurat foarte tare de victoria Simonei Halep la Roland Garros şi s-a aruncat în cap, în piscină, însoţit de mai mulţi prieteni.

Attila Ganea a petrecut sâmbăta împreună cu prietenii, la unul dintre ei acasă, unde au urmărit finala Simonei Halep la Roland Garros. La punctul final, de fericire, cei prezenţi au sărit în piscină. Attila a lovit cu capul fundul bazinului.

Citeste si: Biletul De Adio Lăsat De Veronica, Fetiţa Din Vaslui Dispărută De Acasă: „Dacă Mama Nu Vine Până Vineri…O Să Vină La Înmormântare!

La ieşirea din piscină el a acuzat dureri în zona capului şi în zona cervicală, dar nu a cerut imediat ajutor de specialitate. S-a retras pentru a dormi câteva ore, după care s-a trezit pentru a petrece iar cu prietenii săi, moment în care i s-a făcut rău, iar cei din jurul său au cerut intervenţia unei ambulanţe.

Tânărul de 28 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Satu Mare, acolo unde a ajuns în comă. Medicii l-au ţinut până marţi internat, deşi aprobarea de transfer de la Cluj o primiseră, iar medicii din Cluj chiar au insistat pentru tranferul său, după cum anunţă apropiaţii tânărului. Acesta a intrat marţi în operaţie, dar nu a rezistat intervenţiei şi a decedat. Attila urma să facă nunta în toamna acestui an, pe 22 septembrie.

Citeste si:

Lasă un răspuns

Top