Esti aici
Acasa > Evenimente > Un şofer român bolnav a fost abandonat, fără bani, în Spania, de patronul firmei din Neamţ unde e angajat

Un şofer român bolnav a fost abandonat, fără bani, în Spania, de patronul firmei din Neamţ unde e angajat

Un şofer român bolnav a fost abandonat, fără bani, în Spania, de patronul firmei din Neamţ unde e angajat. Tânărul e izolat într-o cameră de motel şi nu se poate întoarce în România.

Tânărul şofer e în Algeciras, în Spania, acolo unde a ajuns cu camionul şi a descoperit o erupţie pe corp. A mers la spital şi a fost diagnosticat cu varicelă. I s-a spus să se izoleze şi aşa a ajuns cazat la un motel. Luni a vorbit cu patronul lui, înregistrând convorbirea telefonică.

Citeste si: Horoscop 12 iulie 2018. Dragoste pe viaţă, bani mulţi și o veste bună

Dialogul e halucinant, iar felul cum îi vorbeşte patronul unde e angajat depăşeşte orice imaginaţie. În afară de injurii şi jigniri, patronul nu se sfieşte să-l ameninţe cu bătaia pe şoferul bolnav:

-Măi maimuţoiule, că altfel nu pot să îţi spun ţie, ce faci tu cu noi? Ai impresia că te-am luat în cârca mea? Pe banii cui te plimbi tu? Trebuie să stai dracu ţapăn acolo.

-Ionuţ mi-a spus să plătesc sâmbătă şi duminică şi luni ajung acasă. Restul de bani sunt în cont, am scos eu 20 de euro sa îmi iau de mâncare. Boala pe care o am, la vârsta pe care o am e periculoasă, nu vreau să mor pe aici.

-Şi crezi că mori, săracul de tine! Ce mă, eu sunt taică-tu? E vorba despre bani mei. Du-te dracu cu sănătatea ta, prostul societăţii! Ce te-am mai luat eu pe tine, un idiot cu patru clase. În următoarele două minute o să îţi blochez contul, să stai tu unde vrei. Să dispari de acolo, să nu ajung eu că te bat o săptămână.

-Eşti patronul meu, de aia să îmi dai bani. Eu trebuie să mor pentru voi?

Lasă un răspuns

Top