Esti aici
Acasa > Curiozitati > Un roman a cumparat toate savarinele pe care le-a gasit intr-un magazin din Anglia si a reusit sa isi socheze vecinii

Un roman a cumparat toate savarinele pe care le-a gasit intr-un magazin din Anglia si a reusit sa isi socheze vecinii

Un român a cumpărat toate savarinele pe care le-a găsit într-un magazin din Anglia şi a reuşit să îşi şocheze vecinii. Unul dintre ei a povestit întâmplarea şi a strâns sute de reacţii.

„Vecinul meu român tocmai a apărut la gard şi mi-a spus că vrea să îmi dea ceva. A găsit desertul lui favorit de acasă într-un magazin pentru prima oară de când a venit aici şi a fost aşa de încântat că le-a cumpărat pe toate şi vrea să gust şi eu. Imigraţia e tare!”, a scris Niall, pe contul de twitter.

Citeste si: Horoscop 20 iulie 2018. Dragoste pasională, cadou și un final fericit

@Notinaboyband
My Romanian neighbour just appeared at the fence and said he wanted to give me something. He’d found his favourite dessert from back home in a shop for the first time since coming here, and was so excited he bought them all, and wanted me to experience it. Immigration rocks.

În câteva ore a primit sute de comenturi, de la români, dar şi de la britanici, care au apreciat gestul conaţionalului nostru, dar şi inspiraţia vecinului britanic de a povesti întâmplarea.

Lasă un răspuns

Top