Esti aici
Acasa > Curiozitati > Un om de afaceri ii spune sotiei ca o inseala… finalul te lasa fara cuvinte!

Un om de afaceri ii spune sotiei ca o inseala… finalul te lasa fara cuvinte!

“Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum, cand tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface.

Sunt foarte fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si, sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac dragoste in hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Nicole imi satisface toate fanteziile, nu ma refuza niciodata, nu se plange niciodata de oboseala sau dureri de cap.

Totusi, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii.”

Cand se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un biletel in care scria:

“Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot decat sa-ti multumesc ca m-ai anuntat.

Profit de aceasta ocazie sa iti reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani.

In acelasi timp, te anunt ca atunci cand vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul unei partide de dragoste la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis, care la fel ca si secretara ta, are tot 18 ani. John imi satisface si mie toate fanteziile si nu se plange niciodata de oboseala, exact ca si secretara ta, dar cu o mica diferenta, pe care o sa o intelegi imediat.

Cum, pe langa faptul ca esti un om de afaceri de succes, esti licentiat in matematica, vei intelege cu usurinta ca ne aflam in aceleasi imprejurari, dar cu o mica diferenta: 18 intra de mai multe ori in 54 decat 54 in 18.

Deci nu ma astepta in aceasta seara, ma voi intoarce maine.
Te saruta sotia ta, care te intelege cu adevarat. Sper sa ma intelegi si tu pe mine. ”

Doamnelor, ce ziceti? I-a placut matematica domnului? Voi cum ati fi procedat intr-o situatie similara? A primit ce merita?

Lasă un răspuns

Top