Esti aici
Acasa > Curiozitati > Top 3 zodii care scapă de ghinion în această iarnă. 2019 se anunţă un an grozav pentru ele

Top 3 zodii care scapă de ghinion în această iarnă. 2019 se anunţă un an grozav pentru ele

Aceşti nativi vor avea aprte de mult noroc în 2019 © Unsplash

Aceşti nativi nu au avut parte de prea multe realizări, iar în general, lucrurile bune s-au întâmplat în jurul lor, dar nu pentru ei. Din acest motiv, ghinionul pare să se fi ţinut scai de ei în acest an, dar lucrurile se vor schimba drastic.

În 2019, aceste trei zodii au şansa să se dezvolte în toate domeniile, să câştige bonusuri financiare majore, ori să-şi întâlnească în final iubirea vieţii lor. Cert este că 2019 se anunţă un an grozav pentru ei!

Citeste si: Horoscop 21 octombrie 2018. Planuri de viitor, distracţie în familie şi noroc uriaş în dragoste

Peşti
Peştii şi-au dedicat o bună parte din timp ajutându-i mai mult pe cei din jur, decât pe propria persoană. Din acest motiv, se simt neîmpliniţi, ghinionişti, pentru că nimic din ce şi-au dorit nu a devenit relaitate, dar asta doar pentru că nu au acordat mai multă încredere şi nu au muncit mai mult pentru idealurile lor. 2019 în schimb va fi un an bun pentru aceşti nativi. Vor avea în final mai mult timp pentru ei, mai multe ocazii de a se dezvolta pe plan personal şi mai multe oportunităţi de a avansa în carieră.

Taur
Taurii se simt singuri şi neprotejaţi, iar din această cauză consideră că sunt singurii nefericiţi din lume. Anul care vine, în schimb, se anunţă benefic în ceea ce priveşte sfera amoroasă. Există posibilitatea ca aceşti nativi să îşi găsească în sfârşit perechea potrivită, acea persoană specială, deschisă, dornică să relaţioneze cu aceşti şi alături de care să îşi întemeieze o familie. Tot ce trebuie să facă este să aibă încredere în propria persoană şi să se bucure de fiecare moment.

Săgetător
Săgetătorii sunt genul de eprsoane pzitive, bune, altruiste, care îşi doresc să ofere tot ce au nevoie cei din jur, însă îşi neglijează propriile dorinţe şi ajunge să fie trist şi posomorât. Ghinionul îi poartă astfel, atunci când privesc întreaga lume cu pozitivitate, dar se uită în oglindă şi văd doar suferinţă. În 2019 însă, doar lucruri bune îi vor surprinde pe aceşti nativi. Iubire, noroc, bani, fericire, toate vor veni ca un amalgam de dorinţe împlinite peste Săgetători, air ei nici măcar nu se vor aştepta.

Lasă un răspuns

Top