Esti aici
Acasa > Evenimente > TOP 3 ZODII care înşală cu zâmbetul pe buze. De aceşti nativi trebuie să te fereşti!

TOP 3 ZODII care înşală cu zâmbetul pe buze. De aceşti nativi trebuie să te fereşti!

SCORPION. Nativul de apă Scorpion este extrem de concentrat pe relația lui. Înșală mai rar, dar când o face înseamnă că se răzbună.

Este fidel de obicei, însă când descoperă o infidelitate știe cum să joace totul în favoarea sa. Scorpionul poate fi extrem de malefic atunci când vrea să dea o lecție de viață persoanei iubite.

CAPRICORN. Pentru nativul Capricorn a înșela e ceva banal. Nu de alta, dar concepția lui despre viață este destul de diferită față de a majorității.

Acesta urmărește doar plăcerea, doar propria fericire. Dacă acea fericire i-o oferă persoana iubită, nu e nicio problemă. Dacă i-o oferă amanta, iar nu e nicio problemă.

BERBEC. Nativul Berbec adoră să știe că este dorit de toată lumea. E tot timpul pus pe aventuri amoroase. Tot timpul caută senzații tari extraconjugale.

Nu poate fi fidel. Este un nativ de foc care așteaptă mereu confirmări, mereu aprecieri. Îi place să i se cânte în strună, să fie apreciat.

N-au noroc deloc în dragoste! Ele sunt zodiile care vor fi înșelate!

Rac

Persoanele născute sub semnul Rac sunt sensibile, iar atunci când se îndrăgostesc se dedică total partenerului. Totuși, de multe ori ajung să fie înșelate. Suferă teribil și atunci devin foarte singuratici. Chiar și așa, însă, ei au puterea de a-și reveni.

Scorpion

Deși iubesc cu intensitate și se implică sută la sută în relația de cuplu, nativii din Scorpion ajung, deseori, să fie înșelați. Pentru că au încredere oarbă în parteneri, atunci când sunt trădați, ei suferă cumplit și au reacții dure, stârnind scandaluri uriașe.

Vărsător

Dacă la început par reci și indiferenți, ulterior, ei ajung să se implice total într-o relație. Totuși, până când ajung în acel punct, ei ar putea să fie tradați, întrucât partenerii aleg să caute atenție în altă parte. Vărsătorii nu pot accepta ușor o trădare și vor încerca să se răzbune.

Lasă un răspuns

Top