Esti aici
Acasa > Curiozitati > Tânăr român din Londra, ucis în plină stradă, sub privirile iubitei: „Săracul, nici nu a realizat ce i s-a întâmplat” (VIDEO)

Tânăr român din Londra, ucis în plină stradă, sub privirile iubitei: „Săracul, nici nu a realizat ce i s-a întâmplat” (VIDEO)

Beniamin Oiegaş, un tânăr român în vârstă de 29 de ani, care era stabilit în Londra, a fost ucis în plină stradă, sub privirile iubitei cu care urma să se căsătoarească, după ce a venit în România în concediu.

Apelul la 112 a fost efectuat vineri, în jurul orei 22.30, în Satu Mare, martorii precizând că tânărul a fost înjunghiat de către o persoană. Mai exact, un grup de tineri ar fi încercat să treacă pe lângă o persoană agresivă, cunoscută ca fiind fără adăpost, iar aceasta le-ar fi blocat calea și i-ar fi jignit pe tineri.

Victima, tânărul, 29 de ani, din Ardud, i-ar fi cerut agresorului să îi lase să treacă, moment în care, din senin, agresorul ar fi scos un obiect ascuțit și l-ar fi înjunghiat pe tânăr, după care s-a făcut nevăzut.

La fața locului au ajuns în scurt timp mai multe echipaje de Poliție, respectiv un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primire Urgență, după ce a pierdut mult sânge. Din păcate, Beniamin a murit, medicii nemaiavând ce să facă pentru a-i salva viața.

„Scenă îngrozitoare”

Martorii au declarat că agresorul se lega la întâmplare de oameni pe stradă.

„S-a legat de victimă și de prietena lui. Criminalul l-a împuns cu cuțitul atât de rapid, că săracul tânăr nici nu a realizat pe moment ce i s-a întâmplat. Nici noi nu am văzut cuțitul. După vreo cinci secunde a exclamat că l-a înjunghiat, apoi s-a albit tot la față și a căzut la pământ. Scenă îngrozitoare, în zona centrală a municipiului Satu Mare”, a spus un martor, potrivit PresaSM.

Alți doi sătmăreni puteau să fie chiar ei primele victime ale agresorului, în vârstă de 34 de ani.

„Eram cu un prieten pe stradă, iar individul umbla haotic. S-a băgat și în noi intenționat. Venea față în față cu noi, cât era de larg trotuarul, dacă luam pe dreapta venea spre dreapta, dacă pe stânga venea spre stânga. Părea drogat”, a spus un al martor.

„Anderson” a recunoscut totul

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, și-a recunoscut faptele în fața polițiștilor și procurorilor! Mai exact, acesta a recunoscut că l-a înjunghiat mortal pe Beniamin.

Inițial, criminalul a aruncat cuțitul, dar a fost găsit de către criminaliștii Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare. Pus în fața faptului împlinit și putând fi identificat după amprente, „Anderson” – cum este cunoscut pe stradă – a recunoscut totul.

Criminalul a fost reținut

Acesta urmează să fie dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, procurorii solicitând arestarea preventivă pentru 30 de zile a criminalului.

Lasă un răspuns

Top