Esti aici
Acasa > Curiozitati > Sute de mașini de lux Maserati distruse într-un uriaș incendiu în ItaliaSute de mașini de lux Maserati distruse într-un uriaș incendiu în Italia

Sute de mașini de lux Maserati distruse într-un uriaș incendiu în ItaliaSute de mașini de lux Maserati distruse într-un uriaș incendiu în Italia

Una dintre parcările din Portul Savona care au fost distruse de incendiu © Facebook/Silvano Molinas

Pompierii spun că incendiul uriaș a pornit în cursul nopții în portul Savona, în jurul orei 03.30, chiar în timpul furtunii care a lovit Italia.

Din motive încă neclare bateriile unor mașini ar fi explodat, iar automobilele au luat foc, spune ziarul savonanews.it. Vântul a favorizat extinderea rapidă a focului și, în scurt timp, două parcări întregi în care se aflau inclusiv mașini de lux Maserati au fost cuprinse de foc. Automobilele erau pregătite pentru export și urmau să fie preluate cu navele.

Vezi si: Horoscop 31 octombrie 2018. Călătorie de afaceri, întâlnire romantică şi un cadou surprinzător

Sute de mașini Maserati au fost complet distruse. Imaginile date publicității de autorități au surprins scene dramatice din timpul incendiului colosal.

Pagube uriașe în incendiul din Portul Savona
Numeroase echipaje de pompieri au fost trimise în portul din nord-vestul Italiei. Au avut mari probleme din cauza vântului puternic, care alimenta focul. Martorii au filmat a doua zi cu scene dezolante după stingerea incendiului.

Ambele parcări sunt pline de carcase carbonizate, iar pagubele sunt foarte mari. Echipaje de pompieri au rămas în continuare în port pentru a preveni o eventuală reizbucnire a focului.

Lasă un răspuns

Top