Esti aici
Acasa > Curiozitati > Socant, Criminalul Mihai Căliman, românul care şi-a ucis soţia în Anglia, i-a scris un sms soacrei sale, imediat după crimă

Socant, Criminalul Mihai Căliman, românul care şi-a ucis soţia în Anglia, i-a scris un sms soacrei sale, imediat după crimă

Mihai Căliman, românul care şi-a ucis soţia în Anglia, cu 12 lovituri de cuţit, i-a scris un sms soacrei sale, imediat după crimă. Femeia e şi astăzi îngrozită, când îşi aminteşte că a deschis telefonul şi a citit ce îi scrisese românul.

Mihai Căliman, un român stabilit în Nottingham şi-a omorât soţia în luna mai a acestui an şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Bărbatul de 32 de ani a filmat-o pe Faye Căliman cu puţin timp înainte s-o ucidă, iar după crimă, de lângă corpul femeii, i-a trimis un sms mamei acesteia, Stella.

L-am iubit din tot sufletul. Mă striga mama, a intrat în viaţa noastră şi l-am iubit. Acum tot ceea ce simt pentru el este dispreț.”, a spus Stella, care o creşte pe nepoţica ei de doar 3 ani, fiica lui Căliman şi a femeii ucise de acesta.

Mihai Căliman şi-a filmat soţia chiar înainte să o ucidă sălbatic. “Ce suflet să ai încât să îmi ucizi fiica, apoi să îndrăzneşti să îmi trimiţi un sms?”, se întreabă Stella. Faye, fiica ei, avea două fetiţe, de 11 şi 9 ani, dintr-o relaţie anterioară. Cu românul care a ucis-o avea o a treia fiică, de doar 3 ani. Ea e crescută acum de bunica din partea mamei.

Stella a povestit presei engleze că imediat după ce a ucis-o sălbatic pe Faye, Mihai Căliman i-a trimis un sms: “Să ai grije de fetiţe. Îmi pare rău.” Femeia spune că în timp ce citea mesajul, a sunat la uşă poliţia: “E cel mai negru coşmar al unei mame. Nu vrei să auzi că a murit copilul tău. Am ştiut imediat că el a făcut-o. Şi o să trăiesc toată viaţa cu durerea că nu am făcut tot ca să mă opun. Când s-au cunoscut, un an de zile nu am vrut să îl văd, am avut o presimţire. Îmi pare rău că nu m-am încrezut atunci în instinctele mele. Puteam să o salvez pe Faye.”

Mihai Căliman nu a scos niciun cuvânt când şi-a aflat sentinţa, nu a schiţat niciun gest. Judecătorul John Burgess l-a condamnat pe Marian Căliman la închisoare pe viață, motivând decizia prin faptul că românul a comis crima cu sânge rece, nu la furie.

Lasă un răspuns

Top