Esti aici
Acasa > Curiozitati > Simona Halep a petrecut aseară într-un club de fițe din Mamaia! Cu cine a fost surprinsă sportiva în Loft, imaginile au fost făcute publice

Simona Halep a petrecut aseară într-un club de fițe din Mamaia! Cu cine a fost surprinsă sportiva în Loft, imaginile au fost făcute publice

Jucătoarea de tenis care rămâne pe primul loc în clasamentul mondial, deși a încheiat turneul de la Wimbledon în turul al treilea, a petrecut de Ziua Națională a Franței într-un club din Mamaia.

Simona Halep a fost eliminată, la Wimbledon, în turul 3 de taiwaneza Su-Wei Hsieh cu scorul 6-3, 4-6, 5-7. Numărul 1 mondial în tenisul feminin a recunoscut că trecerea de la zgură la iarbă a fost dificilă.

Tenismena a decis ca în următoarea perioadă să se bucure de o vacanță. În week-endul ce tocmai a trecut, Halep relaxat s-a relaxat acasă, la Constanța.

Pe 14 iulie, de Ziua Națională a Franței, Simona a petrecut în clubul Loft, din Mamaia. Dar tenismena nu a fost singură în localul de fițe, ci însoțită de fratele ei, Nicolae, și cumnata ei, Luminița.

În plus, vedetele care se aflau și ele la petrecerea din Loft, au ținut morțiș să facă fotografii cu numărul 1 WTA.

Codin Maticiuc a povestit cum a ajuns sa o cunoasca pe celebra tenismena, dar si cum a luat-o de mana pe Delia si, usor timorati, au mers spre sa o roage sa faca poza impreuna.

„O poza cu şi una de @simonahalep Sâmbătă am fost la Nuba Mamaia. Canta @delia şi soţul ei, Razvan , îşi sărbătorea pentru a doua oara ziua de naştere. La prima nu ajunsesem aşa ca am ţinut sa ajung la asta. Când femeia a terminat de cântat şi eu eram deja matol, ne-am mutat la Loft unde m-am urcat direct pe masa pe ritmuri de Despablito şi cu un Grey Goose la îndemâna.

Când eram mai in forma in fumuri de trabuc şi aburi de alcool, vine una dintre patroane şi ne da vestea: Dumnezeu era la Loft, câteva mese mai încolo. Da, Dumnezeu e femeie şi se numeşte Simona. O rog pe vestitoare sa ma ducă pana la ea dacă o cunoaşte, ca sa ma închin ca la moaşte. Ii zic şi Deliei sa ma însoţească, pe deoparte ca nu merg singur şi pe de alta ca ştiam ca şi ea e fană.

Delia ma apostrofează: “nu mergem, e urat. A venit femeia sa se distreze şi mergem noi s-o stresam”. Am căzut pe gânduri. “Ai dreptate. Hai sa mergem”. A bufnit-o rasul. “Hai, ma, Codine pe bune acum. Nici mie nu-mi place sa fac poze din trei in trei minute. Hai s-o lăsam in pace”. Am ezitat iar. “Bine. Hai sa mergem.”
Am început s-o trag de mâna spre masa Simonei împreuna cu owneriţa care măcar o cunoştea. Am ajuns in faţa Simonei cu Delia târâta efectiv şi i-am spus:

“Saru’mana, sunt cel mai mare fan al tau. Eşti singura femeie care m-a făcut sa simt ceva in ultimii doi ani. Sa plâng, sa rad. Sa transpir. Eşti singura mea şansa sa mai slăbesc. Sa rămân doar pitic, nu şi gras.”
Simona zâmbea. Când sa apuc sa ii zic de poza dorita, un baiat urcat pe o masa de lângă cea a Simonei ma bate pe umăr şi ma întreabă:
“Putem sa facem şi noi o poza?”

“Lasă-mă dom’le puţin” l-am repezit in stilul meu egoist ca să-mi vad eu interesul. Apoi către Simona: “Aşa, îţi spuneam ca ne dorim mult o poza cu tine…” Băiatul din spate insista cu telefonul in mâna: “In legătura cu poza mea…” Ma pregăteam sa-l apostrofez când a intervenit Simona: “Ia da-mi-l mie ca va fac eu” şi i-a luat telefonul din mâna. Băiatul a coborât bucuros. Iată-mă cum făceam poza cu un necunoscut (lucru care cei care mi-au cerut vreodată ştiu ca nu ma deranjează deloc) iar fotograful era nimeni altul decât numărul 1 mondial.”, a povestit Codin.

Lasă un răspuns

Top