Esti aici
Acasa > Evenimente > Scrisoarea de Adio cutremurătoare a Lidiei, frumoasa româncă care s-a sinucis în Catedrala St. Paul din Londra

Scrisoarea de Adio cutremurătoare a Lidiei, frumoasa româncă care s-a sinucis în Catedrala St. Paul din Londra

Lidia Drăgescu, o tânără româncă de 23 de ani, stabilită împreună cu familia în Marea Britanie, s-a sinucis în Catedrala Sf. Paul din Londra, în faţa zecilor de turişti aflaţi, în acel moment, în interiorul catedralei.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Românca era o studentă eminentă şi o patinatoare talentată. Visa să devină chirurg și să opereze pe creier. Dar nu-și găsea liniștea!

”Nu era fericită în lumea asta”

Familia vorbeşte despre frământările pe care le avea Lidia Drăgescu.

”Mergea la St. Paul cel puțin o dată pe săptămână, mergeam împreună în fiecare duminică. De cele mai multe ori, mergea acolo singură și, când nu era fericită, era locul ei preferat în oraș. Nu avea prieteni, dar era bună, dezinteresată și făcea totul pentru familia ei”, a mărturisit mama Lidiei, potrivit politiei.

”În ultima vreme era foarte stresată, preocupată să-şi înceapă cariera ca doctor. După un an la Universitatea din East London urma să se mute la King’s College, spunând că trebuie să facă cel puțin un an de biologie și chimie. A învăţat mulţi ani, voia cu disperare să fie chirurg, să opereze pe creier, era fascinată de creier” au mărturisit membrii familiei.

Fratele geamăn al Lidiei a afirmat și el: ”Nu era fericită în lumea asta. Aş da orice să pot să o aduc înapoi”.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Bilete de Adio pentru mamă și pentru cei aflați în catedrală

Lidia avea două bilete în mână, unul către mamă și altul pentru oamenii aflați în locul unde ea-și găsea liniștea, scrie presa din regat.

Biletul de Adio pentru MAMA: ”Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun. Am făcut asta pentru mine, să scap.

De tot trecutul și de tot prezentul care îmi provoacă atâta durere. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, veți fi ok. Gândiți-vă la mine că sunt bine acum. V-am spus acum cât de mult vă iubesc. Imi pare rău, dar trebuia să scap de asta și abia aștept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toți, rămâneți cu bine și ne revedem după ce îmbătrâniți. Aveți grijă de voi. Vă mulțumesc pentru tot”.

Bilet de Adio pentru cei aflați în Catedrală: ”Îmi pare rău că v-am pus să vedeți o imagine atât de urâtă. Tuturor celor care m-au văzut le spun că îmi pare rău. Oamenii care vizitează acest loc nu vin să vadă un mort. Îmi pare rău că v-am oferit o astfel de priveliște, mergeți și fiți fericiți și trăiți-vă viețile!”.

Împreună cu mama ei şi cei doi fraţi gemeni, Lidia se stabilise în Marea Britanie în urmă cu 5 ani. Absolvise o universitate de business, iar acum se afla la cea de-a doua facultate.

Lucra într-un restaurant pentru a-şi plăti studiile şi se gândise chiar să devină fotomodel.

Acum se mai Citeste si: SOC: O TÂNĂRĂ ROMÂNCĂ S-A ARUNCAT ÎN GOL DE PE CATEDRALA SAINT PAUL ÎN FAŢA TURIŞTILOR

Lasă un răspuns

Top