Esti aici
Acasa > Curiozitati > Scandal major in familia regala britanica! Printul Charles nu este tatal biologic al lui Harry? Ce secrete au iesit la iveala

Scandal major in familia regala britanica! Printul Charles nu este tatal biologic al lui Harry? Ce secrete au iesit la iveala

Scandal major in familia regala britanica! Printul Charles nu este tatal biologic al lui Harry?

Au trecut 3 saptamani de la ceremonia religioasa dintre Printul Harry si Meghan Markle, iar familia regala britanica este, din nou, in mijlocul unui scandal monstru.

In ultima perioada, s-a tot vorbit despre paternitatea Printului Harry. Se zvoneste ca Printul Charles nu este tatal biologic al Printului Harry.
ADVERTISING
inRead invented by Teads

Potrivit revistei National Enquirer, se pare ca Printul Charles i-a marturisit, recent, fiului sau ca nu sunt inruditi. Adevarul tatal al acestuia ar fi Mark Dyer, ofiter al armatei britanice, ce a facut parte din garda regala.

”Au existat zvonuri de ani intregi ca Charles nu ar fi tatal biologic al lui Harry, dar nimeni nu se astepta ca acesta chiar sa recunoasca(..) Trecutul familiei regale este pavat cu secrete si minciuni, dar aceasta este cea mai mare musamalizare dintre toate.

Familia regala a facut tot ce i-a stat in putinta sa convinga pe toata lumea ca printul Charles este tatal lui Harry, desi cei doi nu seamana deloc. Adevarul este ca Charles nu este tatal adevarat al lui Harry”, au marturisit surse din apropierea familiei regale britanice.

Mark Dyer, in varsta de 54 de ani, si Printul Charles au o relatie foarte apropiata si seamana fizic destul de mult, ambii fiind roscati. Nu este prima data cand se speculeaza ca barbatul ar fi tatal Printului Harry. De asemenea, Mark Dyer a participat la nunta Printului Harry cu Meghan Markle, iar fiul sau, Jasper, in varsta de 6 ani, a fost cavaler de onoare la nunta celor doi.

Mai mult de atat, potrivit presei straine, Mark a fost primul care a cunoscut-o pe Meghan, inca de la inceputul relatiei lor, in 2016.

„Harry i-a prezentat-o lui Mark pe Meghan inaintea tuturor. Ea i-a impartasit imediat iubirea pe care i-o poarta lui Harry. Nu Charles, ci Mark a fost cel care l-a crescut pe Harry, dupa moartea printesei Diana”, a mai explicat sursa.

Lasă un răspuns

Top