Esti aici
Acasa > Evenimente > Salvare miraculoasă pentru 12 copii care au supravieţuit timp de o săptămână într-o peşteră din Tailanda

Salvare miraculoasă pentru 12 copii care au supravieţuit timp de o săptămână într-o peşteră din Tailanda

Salvare miraculoasă într-o peşteră din Tailanda, acolo unde 12 copii care fac parte dintr-o echipă de fotbal, împreună cu antrenorul lor, s-au rătăcit şi au supravieţuit timp de o săptămână.

Povestea a început 23 iunie, atunci când echipa de fotbal, formată din băieţi cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani, au intrat în peştera Tham Luang Nang Non din Tailanda

Împreună cu antrenorul lor, un tânăr de 25 de ani, copiii au fost suprinşi de o inundaţie şi astfel au rămas captivi în peşteră.

O acţiune de amploare a fost declanşată imediat după inundaţie, însă toate eforturile depuse de autorităţile locale au fost în zadar.

Cei 12 fotbalisti si antrenorul lor au fost gasiti in viata dupa o saptamana

Copiii şi antrenorul lor s-au refugiat într-o zonă foarte îndepărtată din peşteră, astfel că salvatorii nu au reuşit să îi găsească timp de o săptămână, notează Daily Mail.

În această după-amiază, mai multe echipe formate din luptători SEAL şi alţi salvatori din mai multe ţări au reuşit să îi găsească în viaţă pe cei 12 copii şi pe antrenorul lor.

Lasă un răspuns

Top