Esti aici
Acasa > Evenimente > Românul care şi-a ucis soţia la Torino rupe tăcerea. Declaraţie controversată făcută de acesta, legată de noaptea în care a înjunghiat-o pe Nicoleta. Copilul lor de 12 ani a văzut totul

Românul care şi-a ucis soţia la Torino rupe tăcerea. Declaraţie controversată făcută de acesta, legată de noaptea în care a înjunghiat-o pe Nicoleta. Copilul lor de 12 ani a văzut totul

Românul care şi-a ucis soţia la Torino rupe tăcerea. Declaraţie controversată făcută de acesta, legată de noaptea în care a înjunghiat-o pe Nicoleta. Copilul lor de 12 ani a văzut totul, fiind de faţă când tatăl lui a băgat de mai multe ori cuţitul în femeie.

Cezar Hrimiuc şi Nicoleta Grigoraş erau căsătoriţi din mai 2015, cei doi având doi copii, doi băieţi de 12 şi 4 ani. Cel mai mare a fost în casă în noaptea în care tatăl lui a ucis-o pe mamă. Bărbatul în vârstă de 46 de ani susţine că nu a avut nicio intenţie să o omoare pe femeie.

Citeste si: Horoscop 27 iunie 2018. Bani cadou, dragoste secretă și un testament

În faţa anchetatorilor el a declarat că Nicoleta, 38 de ani, este cea care l-a atacat, de fapt: „Am avut o halucinaţie atunci când am văzut cuţitul în mâna ei. M-am apărat!”, scrie presa italiană.

Nicoleta va fi repatriată de sora ei, care a deschis un fond de ajutor pentru a strânge banii necesari acestui lucru. Cei doi copii ai familiei au fost încredinţaţi fratelui tatălui, care locuieşte şi el la Torino, împreună cu mama lui.

Cei doi români păreau o familie fericită. Ultima fotografie pe care Nicoleta o publicase pe profilul ei de facebook era cu întreaga familie, la Colle del Nivolet, duminică, 17 iunie. Cezar îşi îmbrățișează soția și copiii sub semnul care arată altitudinea de trecere între Piemont și Valle d’Aosta.

Lasă un răspuns

Top