Esti aici
Acasa > Curiozitati > ROMANIA, Vaslui. Adolescenta de 17 ani, luata cu forta de pe strada si violata in scara unui bloc de un interlop, apropiat clanului Cordunenilor

ROMANIA, Vaslui. Adolescenta de 17 ani, luata cu forta de pe strada si violata in scara unui bloc de un interlop, apropiat clanului Cordunenilor

O adolescent ă în vârstă de 17 ani, din Vaslui, a trecut prin momente cumplite duminică seara, când, în timp ce se îndrepta spre casă, a fost luată cu forţa de un individ şi abuzată sexual. Deşi a strigat după ajutor, iar agresiunea s-a petrecut pe principala arteră a oraşului, strada Ştefan cel Mare, nimeni nu a intervenit, fata reușind să scape, într-un final, cu fuga.

Vaslui. Adolescentă de 17 ani, luată cu forţa de pe stradă şi violată în scara unui bloc de un interlop, apropiat clanului Cordunenilor
Vidineac Flavian a fost arestat preventiv

Agresiunea a avut loc duminică seara, în jurul orei 21.50, pe strada Ştefan Cel Mare din municipiul Vaslui. Victima, o fata de 17 ani, se îndrepta spre blocul în care locuia, în momentul în care a fost acostată de Flavian Vidineac, un individ cunoscut ca aparținând lumii interlope, apropiat al clanului Corduneanu.

Fata a fost acostată de Vidineac, care i-a smuls telefonul din mână și a târât-o în spatele blocului, unde, într-o zonă mai ferită, a trântit-o pe tânără în genunchi şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Pentru că s-a opus, adolescenta a fost scuipată şi umilită, apoi a fost târâtă în scara blocului, unde din nou a supus-o perversiunilor sexuale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, victima a strigat după ajutor, însă nimeni nu a auzit-o. În pofida momentelor de groază prin care trecea şi a ameninţărilor cu moartea, la un moment dat, fata a reuşit să se smulgă din braţele agresorului, și să fugă spre casă, de unde a sunat imediat la 112.

”Suspectul a fost identificat la scurt timp. Pe numele său, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie. A fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Luni după-amiază, Judecătoria Vaslui a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a precizat Silvia Manta, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Potrivit poliţiştilor, între victimă şi agresor nu exista nicio relaţie. Victima îl cunoştea din vedere, având în vedere că locuiau în acelaşi cartier.

În vârstă de 30 de ani, Flavian Vidineac este căsătorit şi are un copil. El este fiul unui inspector din cadrul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Vaslui.

De-a lungul anilor a fost implicat în mai multe scandaluri în cluburile din Vaslui, atât ca agresor, cât şi ca vătămat. Are relaţii strânse cu interlopii din zona Moldovei, fiind un apropiat al clanului Corduneanu de la Iaşi. De altfel, la începutul lunii iulie, a fost prezent la nunta anului, cum a fost numită, căsătoria lui Bogdan Corduneanu de la Iaşi.

Lasă un răspuns

Top