Esti aici
Acasa > Evenimente > ROMANIA este indoliata! Viitura face prima victimă. O femeie din Vrancea luată de ape a fost găsită moartă VIDEO

ROMANIA este indoliata! Viitura face prima victimă. O femeie din Vrancea luată de ape a fost găsită moartă VIDEO

Femeia din Poiana Cristei, judeţul Vrancea, dispărută vineri seară şi în cazul căreia autorităţile luau în calcul ipoteza să fi fost suprinsă de viituri a fost găsită decedată. Femeia era căutată de zeci de oameni, începând de sâmbătă dimineaţă.

Ultima dată, femeia în vârstă de aproximativ 70 de ani din comună Poiana Cristei fusese văzută vineri seară în jurul orei 21.00, în zonă pârâului Brezoi, sat Mahriu. Cadavrul femeii a fost găsit la aproximativ un kilometru distanţă în amonte, în zona pârâului Brezoi.

Citeste si: Horoscop 30 iunie 2018. Iubire intensă, secret aflat și o capcană

„Cercetările continuă pentru stabilirea cauzei decesului, în acest caz fiind întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Cadavrul nu prezintă urme de violentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Paula Enache.

Zeci de oameni continuă să caute o a două persoană dispărută în Vrancea. Este vorba despre un bărbat de 68 de ani din localitatea Sihlea. Conform sesizării, bărbatul ar fi plecat vineri de acasă spre pădurea Bogza şi nu a mai revenit.

Citeste si: BREKING NEWS: Urgia Se Dezlantuie Si La Brasov. Un Pod De Cale Ferata S-A Prabusit, Iar Circulatia A Fost Inchisa (Video)

Lasă un răspuns

Top