Esti aici
Acasa > Curiozitati > Primele imagini cu hoţii români care au torturat o familie de italieni, la Lanciano. Cei doi fraţi și vărul lor, aproape linșaţi de mulţime (Video)

Primele imagini cu hoţii români care au torturat o familie de italieni, la Lanciano. Cei doi fraţi și vărul lor, aproape linșaţi de mulţime (Video)

Primele imagini cu hotii romani care au torturat o familie de italiene, la Lanciano

Trei români au fost arestați, miercuri seară, pentru jefuirea și torturarea unei familii de italieni, la Lanciano, în provincia Chieti din Italia.

Soţii Carlo Martelli și Niva Bazzan, un chirurg pensionar și o fostă asistentă medicală, au fost torturați și jefuiți, în noapte de sâmbătă spre duminică, în vila lor din Lanciano de o bandă de hoți români.

Citește și Șeful bandei de hoți care a torturat o familie de italieni, la Lanciano, este tot român

Lanciano italy Trei hoţi români au schingiuit o familie de medici din Italia: i-au tăiat urechea femeii, pentru că nu spunea unde sunt banii

Patru hoţi, dintre care 3 români, au îngrozit Italia, după ce au năvălit în casa familiei medicului chirurg Carlo Martelli şi au supus familia la torturi inimaginabile, pentru a afla unde sunt ascunşi banii.

Numele celor 3 români care i-au masacrat şi jefuit pe soţii Carlo Martelli și Niva Bazzan, au fost publicate de presa italiană. Un al patrulea bandit, un bărbat italian, este dat în urmărire de poliție.

A patra persoană implicată în jaf, un italian originar din regiunea Puglia, care se pare a fi șeful bandei, a reuşit să scape, dar se fac eforturi intense pentru prinderea acestuia. Poliţiştii informează că atenția se concentrează, de asemenea, şi asupra unei femei. În investigațiile privind jaful din vila și masacrarea familiei Martelli ar fi implicată și o femeie româncă, prietenă sau chiar rudă a bandiților identificați. Implicarea sa nu ar fi directă, femeia nu ar fi participat la asalt; în conformitate cu cele declarate de forțele de poliție, românca lucra ca menajeră în casa celor doi pensionari italieni și ar fi oferit elemente utile compatrioților în vederea efectuării jafului, scrie Il Messaggero.

Frații Constantin Turlica, de 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, de 20 de ani și verișorul acestora, Ruset Aurel, 25 de ani au fost prinşi în timp ce încercau să fugă în România, după o cursă nebună între maşina lor, un Volkswagen Polo şi maşinile poliţiei, informează presa italiană.

După interogarea celor trei arestați, la comisariatul din Lanciano, aceştia au fost scoşi sub protecţie din sediu, pentru că în faţa clădirii se aflau zeci de persoane furioase, care s-au manifestat violent la vederea celor 3 hoţi români.

„Suntem surprinși că suntem cercetați în această anchetă, suntem nevinovați”, sunt declarațiile celor trei arestați, declarații făcute publice prin vocea avocatului apărării, Domenico Russo, la ieșirea din Comisariatul de la Lanciano, relatează tgmax.it.

După trei zile de anchetă, trei români, Constantin Aurel Turlică (22 ani), Ion Cosmin Turlică (20 ani) și Ruset Aurel (25 ani), au fost prinşi în timp ce încercau să fugă în România, după o cursă nebună între maşina lor şi maşinile poliţiei.

Trei romani, arestati pentru torturarea unei familii de italieni

Hoţi români au masacrat o familie italiană. Au început să taie bucăţi din femeie, pentru că nu spunea unde sunt banii

După interogarea celor trei, la comisariatul din Lanciano, aceştia au fost scoşi sub protecţie din sediu, pentru că în faţa clădirii se aflau zeci de persoane furioase, care s-au manifestat violent la vederea celor 3 hoţi români.

Patru hoţi, dintre care 3 români, au îngrozit Italia, după ce au năvălit în casa familiei medicului chirurg Carlo Martelli şi au supus familia la torturi inimaginabile, pentru a afla unde sunt ascunşi banii.

Citește și: Șeful bandei de hoți care a torturat o familie de italieni, la Lanciano, este tot român. Tânărul de 26 ani, cel mai sângeros dintre tâlhari

(Actualizare): Cei trei tineri români arestați în acest caz susțin că sunt șocați de ancheta spectaculoasă a poliției italiene și se declară nevinovați.

Avocatul Domenico Russo a declarat, presei locale, că cei trei români aflați în arest se declară nevinovați, fiind șocați de amploarea anchetei.

(Actualizare): Presa italiană a publicat numele celor 3 români care au mutilat familia de italieni. Ei sunt Constantin Turlica, de 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, de 20 de ani, și Ruset Aurel, 25 de ani. Au fost prinşi în timp ce încercau să fugă în România, după o cursă nebună între maşina lor şi maşinile poliţiei, informează presa italiană.

Soţia medicului, Niva Bazzan, a suferit cel mai mult, românii fiind atât de determinaţi să afle unde au pus italienii banii, încât au început să taie bucăţi din ea.

În cele din urmă, cei doi soţi italieni au cedat torturii sângeroase, indicându-le românilor unde ţin banii. 3400 de euro au obţinut atacatorii în urma jafului.

„Carlo Martelli, chirurg în vârstă de 69 ani și președintele asociației locale pentru persoane cu handicap Anffas, și soția lui Niva Bazzan, sunt internați acum în spital. Soțul are multiple fracturi, multe la față, de la pumnii primiți pentru a spune unde este seiful. Soției sale, bandiții i-au tăiat o ureche, pentru a indica seiful. Seif care nu există. Doctorii au făcut totul pentru a reatașa bucata de ureche tăiată, dar în zadar”, precizeaza autorităţile.

A fost dată o alertă naţională în urma atacului, iar poliţiştii au reuşit să-i captureze la scurt timp pe 3 dintre ei, în timp ce încercau să fugă din Italia cu aceeaşi maşină folosită la jaf.

Al patrulea este dat în urmărire generală, iar Poliţia ar avea deja indicii despre locul unde s-ar putea afla.

Ministrul de Interne italian Matteo Salvini a aplaudat acțiunea forțelor de ordine şi a cerut ca românii să putrezească în închisoare.

„Soții masacrați la Lanciano, în cătușe sunt trei români care fugeau cu banii furați. Mulțumesc Forțelor noastre de ordine, aceste bestii trebuie să putrezească în închisoare! Toleranţă zero!”, a scris Matteo Salvini.

Senatorul Forza Italia, Maurizio Gaspari a cerut, pe Twitter, proces imediat și condamnări exemplare. Apoi a aplaudat operativitatea forțelor de poliție, cerând aprobarea imediată în Parlament a propunerii Forza Italia cu privire la legitima apărare.

Ministrul de Interne italian Matteo Salvini a aplaudat acțiunea forțelor de ordine şi a cerut ca românii să putrezească în închisoare.

„Soții masacrați la Lanciano, în cătușe sunt trei români care fugeau cu banii furați. Mulțumesc Forțelor noastre de ordine, aceste bestii trebuie să putrezească în închisoare! Toleranţă zero!”, a scris Matteo Salvini.

Miercuri seară, aceștia au fost arestați.

Cei trei sunt acuzați de jaf, răpire, provocare de leziuni foarte grave și port de armă.

Românii l-au bătut cu bestialitate pe bărbat și i-au tăiat o ureche femeii
Patru români au intrat noaptea în vila cuplului de pensionari pe care i-au bătut cu bestialitate, femeii fiindu-i tăiată o ureche.

Hoții și-au torturat victimele pentru a le spune unde se afla seiful cu bani.

Medicul Carlo Martelli a povestit că a fost obligat să privească în timp ce soţiei sale, Niva Bazzan, îi era tăiată o ureche.

„Eram convins că ne vor ucide. Mă loveau fără oprire, apoi au adus-o pe soţia mea. Am văzut ce i-au făcut, au început să o taie, am văzut când i-au tăiat o ureche şi apoi n-am mai înţeles nimic. Eram convins că ne omoară pe amândoi. Ne-au bătut din nou, legaţi de mâini şi de picioare, ne loveau fără oprire. Urlau să le spunem unde este seiful sau ne vor tăia în bucăţi. Nu aveam seif…”, a povestit bărbatul.

Atât medicul italian, cât şi soţia sa au fost internaţi de urgenţă în spital.

Deoarece în casă nu se afla niciun seif, hoţii români au fugit cu suma de 1800 de euro şi cardurile bancare ale celor doi soţi.

Ulterior, românii au mai scos 2000 de euro de pe cardurile celor doi italieni.

sursa: youtube.com

One thought on “Primele imagini cu hoţii români care au torturat o familie de italieni, la Lanciano. Cei doi fraţi și vărul lor, aproape linșaţi de mulţime (Video)

Lasă un răspuns

Top