Esti aici
Acasa > Evenimente > Primele concluzii din ancheta poliţiei, după uciderea Iuliei, românca de 15 ani, în Germania. Detalii groaznice despre momentul crimei

Primele concluzii din ancheta poliţiei, după uciderea Iuliei, românca de 15 ani, în Germania. Detalii groaznice despre momentul crimei

Poliţia Germană a prezentat joi primele concluzii din anchetă, după uciderea Iuliei, românca de 15 ani înjunghiată pe o bancă, într-un parc, la Viersen. Crima e una cu premeditare iar victima şi asasinul ei fuseseră iubiţi.

Poliţia a dezvăluit că cei doi se despărţiseră de o săptămână, fata acuzând viaţa dezordonată a lui Matyu Kostov, adolescent bulgar în vârstă de 17 ani. Acesta avea mari probleme cu drogurile şi era cunoscut inclusiv de poliţie pentru firea lui violentă. Abandonase şcoala, nu avea servici şi sărea din orice la bătaie.

Băiatul nu acceptase despărţirea de Iulia şi o urmărea permanent. I-a trimis mai multe mesaje în care a ameninţat-o că o omoară dacă îşi face alt iubit. Despre asta au vorbit şi luni, când s-au întâlnit pe bancă, în parc.

Furios, Matyu a înjunghiat-o pe fată de 6 ori, în zona superioară amcorpului, în abdomen şi mai sus. Apoi a fugit, iar Iulia s-a prăbuşit după câţiva paşi, într-o baltă de sânge.

Poliţia a mai dezvăluit că au fost găsite urme ale victimei pe hainele asasinului, urme de sânge, semn că fata a fost foarte aproape de el când a fost înjunghiată.

Lasă un răspuns

Top