Esti aici
Acasa > Evenimente > Povestea pe care o romanca, spargator in serie in Germania, le spunea celor care o surprindeau in locuinta lor

Povestea pe care o romanca, spargator in serie in Germania, le spunea celor care o surprindeau in locuinta lor

O româncă de 28 de ani, a fost arestată după mai multe luni și zeci de reclamaţii de spargeri produse în Unna, în vestul Germaniei, informează Westfälischer Anzeiger.

Povestea pe care o româncă, spărgător în serie în Germania, le spunea celor care o surprindeau în locuința lor

Citeste si: Britanic, de origine arabă: Români mizerabili, hoți și prostituate!
Românca și-a început seria de jafuri jumătatea lunii martie a acestui an, în Unna, Hagen, Witten şi Kreuztal. Fără nicio temere, dădea loviturile plină zi întrând în case pe geamuri deschise sau chiar pe uși.

Odată pătrunsă în locuințele oamenilor, lua la scotocit camerele, în căutarea banilor sau a lucrurilor de valoare. Dacă, în mod accidental, era surprinsă de proprietarii casei, le adormea vigilența spunându-le că a intrat doar să se odihnească, pentru că nu are casă şi e pe drumuri de multe zile. O altă versiune a poveștii spunea că de fapt a intrat ca să întrebe dacă nu găseşte ceva de muncă.

Cu conștiința clară și curată, femeia cerea scuze proprietarilor pentru deranj şi apoi pleca, ”uitând” prin buzunare banii, bijuteriile sau alte bunuri de valoare de mici dimensiuni, pe care le subtilizase înainte să fie prinsă.

Prima dată a fost cercetată de poliție pe 30 martie, dar a fost eliberată, din lipsă de probe. Dar seria jafurilor a continuat şi reclamaţiile s-au înmulţit la poliţie.

Românca a fost prinsă la începutul acestei săptămâni şi de această dată poliţiştii au putut să o acuze – cinci dintre victimele sale recunoscând-o fără ezitări.

Poliţia germană a lansat acum un apel către ceilalţi reclamanţi de furturi de locuinţă din regiune, pentru a identifica exact toate victimele spărgătoarei în serie.

Lasă un răspuns

Top